woensdag 26 augustus 2015

Grasjesstempels CraftEmotions

Janet Blaauw heeft afgelopen zaterdag in onze winkel een workshop Labelkaart basistechnieken PanPastel gegeven. Ik moest die dag werken en liep dus regelmatig langs de tafel...en het zag er allemaal zó verleidelijk uit dat ik ook echt weer zin had om de PanPastels voor de dag te halen. Was alweer veel te lang geleden, zó zonde.

Maar wist even niet zo heel goed waar ik moest beginnen, dan is een blog met allerlei tutorials erop echt ideaal. Voor mijn kaart heb ik de hele duidelijke tutorial van Miranda Degenaars gebruikt die je hier kan vinden:

Dit is een tutorial met stap voor stap foto's, dus ideaal.


Mijn basis is het fluweelkarton, dit vind ik zelf echt het prettigste papier voor de PanPastels. Ik heb dezelfde kleuren PanPastels gebruikt als Miranda:
* Turquoise tint - PP25808
* Turquoise - PP25805
* Violet Tint - PP24708
* Violet - PP24705

Eerst heb ik de prachtige grasjes stempels van CraftEmotions met VersaMark gestempeld en daarna met de PanPastels er overheen gegaan.

Ik heb de donkere grasjes gestempeld met de Versafine Smokey Grey. Ik vind deze kleur inkt net iets zachter bij het geheel passen dan de zwarte stempelinkt. Ook de Nederlandse tekst is hiermee gestempeld. Ze zijn echt mooi deze Nederlandse teksten van CraftEmotions.

Rondom heb ik nog wat gestempeld met de Bits & Pieces stempels van Crealies. Hiervoor heb ik de Memento Dew Drop Grape Jelly gebruikt.

Uiteraard moest er nog een bloemetje op de kaart... kon het niet laten :) De basis is dus gedaan naar aanleiding van de tutorial van Miranda en daarna nog een eigen draai eraan gegeven.

Wil je ook nog graag de basistechnieken leren van de PanPastels? Op dinsdag 22 september komt Janet nogmaals naar onze winkel om de workshop te geven.Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Hier staat vandaag een druk dagje op de planning, wij gaan gezellig naar Den Bosch toe om de stand op te bouwen? Zien we jullie daar de komende dagen?
Wij hebben stand B203.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


PanPastels - 9ml - Violet Tint PanPastels - 9ml - Violet PanPastels - 9ml - Turquoise Tint PanPastels - 9ml - Turquoise  PanPastels - Tools - Soft Art Sponge Angle Round (2) Fixative Spray - 400 ml VersaMark Watermark Stamp Pad Clear stamp - CraftEmotions - A6 takken Clear stamp - CraftEmotions - A6 grassen/kruiden Clear stamp - CraftEmotions - A6 tekst NL Gefeliciteerd Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Grape Jelly Stempelinkt - Versafine - Smokey Grey


2 opmerkingen:

  1. Hoi Jenine, wat leuk dat ik je heb mogen inspireren en je kaart is mooi geworden! Deze stempels lenen zich er ook perfect voor, warme groet, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX