donderdag 6 augustus 2015

Fall is when nature turns into gold

Wat is de nieuwe Lovely Autumn collectie van Dutch Doobadoo weer gaaf hé? Ondanks het mooie zomerweer laat ik jullie vandaag toch maar vast een herfsttafereeltje zien :-)


De basis is eens stuk boomschors van de Action. Daarop heb ik wat decoratiemos van Rayher Hobby geplakt.


Aan de linkerkant zie je de Card Art mal Pumpkin. Langs de randen heb ik lichtjes gestempeld met een Bits & Pieces stempel van Crealies. In het midden de prachtige blauwe mal 6002/0303 van Noor! Design. In het midden heb ik een tekst gestempeld met de Autumn clearstamps van Noor! Design.

Op het strik van Raffia heb ik wat roosjes geplakt.

Is het vosje niet ontzettend lief? Deze stempel is van Wild Rose Studio, deze heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.


Op de voorgrond zie je allemaal mooie bosdiertjes, dit zijn de nieuwe Kraft Paper Art van Dutch Doobadoo. Op de hertjes heb ik lichtjes wat stipjes gestempeld.Op het Paper Art hekje heb ik nog een spinnenweb vastgeplakt.
Ook zie je daar nog wat losse herfstblaadjes, deze heb ik gemaakt met de Craftable van Marianne Design. Ook de hark is van Marianne Design, deze heb ik uit Papicolor Metallic gestansd.

De decoratie zoals de eikels en de paddestoelen zijn van Scrapberry's. De grote eikels en denneappels komen bij de Action vandaan.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.Alle materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Dutch Doobadoo - Card Art A4 - Pompoen  Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Kraft bosdieren Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Zwarte spin Dutch Doobadoo - Kraft Art A5 - Wooden fences  Stansmal Noor! Design - Cirkel (4stuks) Noor! Design - Clear stamp - Autumn Noor! Design - Paper Bloc - Autumn Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes ScrapBerry`s - Mushrooms - In The Bundle, 12 pcs, Red ScrapBerry`s - Acorns/bundle - 8pcs MD Craftables - Punch Die - Autumn Leaves MD Creatables - Garden Rake IJslands-mos - donkergroen Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR)Clear stamp - Wild Rose Studio`s - Fox on branch Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX