maandag 24 augustus 2015

Dutch Doobadoo Card Art Car

Vandaag laat ik jullie nog weer een creatie zien met de nieuwste artikelen van Dutch Doobadoo die eind deze week leverbaar zullen zijn. Dit kaartje zal ook te zien zijn op de beurs, wij hebben stand B203.

De Card Art mal van de auto is ontzettend leuk en veelzijdig. Hij is heel geschikt voor een mannenkaart, maar natuurlijk ook voor een kaartje voor het rijbewijs.


Het papier wat ik voor deze lijn heb gebruikt is van Authentique - Durable. Dit is een prachtige mannenlijn. Dit heb ik gecombineerd met Kraft Cardstock voor een stoere uitstraling.

De auto heb ik nagetekend op Kraft cardstock en daarna netjes uitgeknipt. De randen heb ik beïnkt met Distress inkt Hickory Smoke. Ook rond heb ik met de Bits & Pieces stempels van Crealies gestempeld, ook hiervoor heb ik de Hickory Smoke gebruikt.

De auto heb ik met wat foamtape opgeplakt zodat hij iets hoger komt te liggen. Onder de auto zit nog een stukje jute netlint verwerkt.


Rechts boven de vlaggenlijn van Noor! Design met daarop de label letters stickers van Tim Holtz. Ook zie je de cardboard art pijlen van Dutch Doobadoo.Onder de auto en onder de bloemen heb ik nog wat filmstrip ribbon van Tim Holtz verwerkt. Dit is ook heel geschikt voor stoere mannenkaarten.

Ook de Paper Art Kraft gears van Dutch Doobadoo heb ik verwerkt op dit kaartje.

De kaart rust op een kaartenstandaard die gemaakt is met de nieuwe Shape Art mal van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijn en gezellige dag toe.
De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl: Scrappapier Authentique - Durable - Superior PlaidPRE-ORDER 4 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - KaartenstandaardPRE-ORDER 4 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art A4 - Auto Dutch Doobadoo - Laserfiguren A5 - Kraft Gears Dutch Doobadoo - Cardboard - Pijlen Noor! Design - Cutting Die - Party FlagsTim Holtz - Idea-Ology - Label Letters  Tim Holtz - Filmstrip ribbon Distress Inkt - Hickory SmokeClearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 11 Sparkle Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 5


1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX