dinsdag 2 januari 2024

Romantische kaart - Doe maar even rustig aan

Als allereerste wil ik jullie bij deze allemaal het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! 2024... een nieuw jaar, een nieuwe start.

Ik wilde al heel lang mijn blog weer nieuw leven in gaan blazen, maar elke keer bleef ik het uitstellen. Maar nu toch even de tijd ervoor nemen en de creaties plaatsen. Ik zal niet meer altijd enorm uitgebreide blogposten schrijven en alle producten linken, maar ook vaak 1 link naar de webwinkel waar jullie de creaties kunnen bekijken of het filmpje van de live. 

Ik hoop dat ik jullie dan ook op deze manier kan inspireren.

Als eerste vandaag deze creatie die ik tijdens de LIVE uitzending op 1 januari heb gemaakt. Deze LIVE uitzending kun je hier terugkijken op ons YouTube kanaal:

Deze keer heb ik gewerkt met het prachtige papier van AB Studio - In love with you en daarbij heb ik voornamelijk veel stansmallen van Marianne Design gebruikt. Die gebruik ik eigenlijk veel te weinig want die heeft ook zulke mooie mallen.


Deze keer heb ik voor de basis de mooie Creatable LR0827 van Anja van Laar gebruikt, ik hou zo van die gedetailleerde stijl van haar. Ik heb voor deze kaart de volgende afmetingen gebruikt:

Pearl cardstock Vaessen creaties:
* 20,5 x 9,5 cm
* 13 x 9,5 cm
* 9 x 9,5 cm
Ik heb vanaf de bovenkant op alle stroken op 7 cm een hulplijntje getekend en daarop de randmal vastgeplakt en door de stansmachine gedaan. Zo houd je onderaan overal over 13,5 cm, 5 cm en 2 cm. 
Om de kaart te laten staan heb ik verlengstukjes gemaakt. 1 van 5 x 3 cm en 1 van 2 x 3 cm. Deze ril je op 1 en 2 cm. Zo kun je aan beide zijkanten de flapjes bevestigen.


Verder heb ik veel mooie opengewerkte takjes en blaadjes van Marianne Design gebruikt voor de decoratie. Ook de tekst Lieve Groetjes mag niet ontbreken.


In het midden heb ik nog een klein envelopje gemaakt, daarachter zit de mooie hartjescirkel nog verwerkt. Een Nederlandse tekst op het envelopje doet het ook altijd goed toch?
En ter decoratie nog een mooie Wax Seal.Wil je weten hoe deze kaart is gemaakt? Of welke materialen ik allemaal heb gebruikt? Klik dan op deze link:
Hier nog even een foto van de producten die ik klaargelegd had voor de LIVE, dan kunnen jullie ook een beetje de gebruikte materialen bekijken.Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX