donderdag 4 januari 2024

Romantische kaart met Rectangle Swirly LR0840

Zoals ik in de vorige blogpost al schreef wil ik wat vaker weer gaan bloggen, dus ook maar gelijk weer gaan zitten voor een "kort" blogbericht.

Deze keer wil ik jullie even 2 creaties laten zien met de allernieuwste Marianne Design producten. Ik vind deze collectie zo ontzettend gaaf dat ik er gewoon gelijk wat mee moest doen. Het zijn 2 redelijk dezelfde kaarten geworden, tenminste: de basismaterialen zijn hetzelfde. Maar van de ene heb ik een "gewone" kaart gemaakt en van de andere een schudkaart. Zo zie je dat je met bijna dezelfde basis toch iets anders kunt maken.

Ik heb voor deze kaarten de Swirl Rectangle LR0840 van MD gebruikt, deze is echt super gaaf. Ik heb hiervoor het parelmoer papier van Florence gebruikt voor een sjieke uitstraling. Onder dit blogbericht zal ik de producten deze keer gaan linken.


Bij deze kaart heb ik achter het uitgestansde frame wat mica geplakt en 2mm foamtape. Zo heb ik er een mooie schudkaart van kunnen maken.


Hier een close up van het schudgedeelte.


Achter de bloementoef heb ik weer allerlei leuke takjes van MD gebruikt. Ik heb de hartjestakjes uit mooi glitter cardstock gestansd.


Ook de andere kaart heb ik niet al te moeilijk gemaakt, deze is dus zonder shakergedeelte. Maar wel met een mooie grote bloementoef, ik hou daar zo van.Ook hierbij heb ik weer de hartjes uit glitter en metallic cardstock gestansd.

Het designpapier komt uit het The Best Of paperpad van JMA.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


 
  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX