dinsdag 30 november 2021

JMA Warm & Cozy Collection - I'm not giving up, I'm starting over

Tijdens de LIVE uitzending op onze Studio Light ONLINE demodag op zaterdag 27 november heb ik een Art Journal pagina gemaakt. Tijdens de LIVE uitzending heb ik hem niet helemaal afgekregen en na die tijd heb ik hem toch nog een beetje aangepast. In de live was ik bezig met een ingekleurde bloem, maar uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om te gaan werken met de die-cut plaatjes uit de Jenine's Mindful Art Collection - Warm & Cozy.


Voor deze creatie heb ik gewerkt in mijn Art Journal JOURNALJMA03. Op de achtergrond heb ik gewerk met het nieuwe Floral Mandala mask stencil, deze heb ik met de Structure Paste van Studio Light aangebracht. Op de nog natte Structure Paste heb ik de Frosty Chrystal van Ranger gestrooid. Dit heb ik aan de lucht laten drogen en daarna een laag transparante gesso er overheen gedaan. Op deze manier kan het papier namelijk iets meer water aan.

Daarna ben ik achtergrond op kleur gaan sprayen met de mooie sprays van Lindy's Gang. Het set Enchanted Forest past perfect bij mijn lijn, de kleuren glimmen ook echt enorm. Om de mask nog meer uit te lichten heb ik ook nog gewerkt met de gouden wax van CraftEmotions.


Op de achtergrond heb ik ook nog gestempeld met de nieuwe Essentials stempels, hiervoor heb ik de It's Cold Outside Trios sets van de WOW! gebruikt. Dit zijn zulke gave kleurtjes. Ook langs de randen heb ik deze embossingpoeder gebruikt.

Voor de decoratie heb ik dus allerlei elementen uit het Die-Cut boekje gebruikt, wat sisal, wat vellum en een tekstje.


Ik vind het altijd leuk om mijn Journal 2 pagina's naast elkaar te verwerken die in dezelfde stijl zijn. Nu had ik de andere pagina al klaar, dus die wil ik jullie ook nog even laten zien.


Deze pagina is met dezelfde kleuren gemaakt. Als je goed kijkt zie je ook dat de teksten dus ook verdeeld zijn over de 2 pagina's. Ook het vellum loopt exact door als je ze tegen elkaar aan legt. Deze pagina's is wel iets meer richting het goud, maar uiteindelijk is het toch wel 1 mooi geheel geworden. 


Ik ben in ieder geval wel weer heel blij met het resultaat. Heb je de live gemist? Je kunt hem hier vinden op ons YouTube kanaal:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Je kunt de materialen vinden via onderstaande link:


5 opmerkingen:

  1. Dit is weer een meesterstukje Jenine! Wat mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. First and foremost, the cer 100 hair formula is a game-changer when it comes to hydration. With its rich concentration of ceramides, this product provides intense moisture to my skin, helping to restore its natural barrier and lock in hydration. I have noticed a significant improvement in the overall texture and plumpness of my skin since incorporating Cer 100 into my daily regimen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX