donderdag 18 januari 2024

Amy Design - Pink Florals

Zoals ik al schreef wilde ik meer gaan bloggen, maar toch kwam het er afgelopen 2 weken eigenlijk niet echt van. Maar vandaag wil ik toch weer even wat creaties aan jullie laten zien die ik gemaakt heb met de nieuwe Pink Floral collectie van Amy Design. Het is weer een prachtige collectie, soms is het ook gewoon leuk om weer eens wat met 3D plaatjes te maken.

Ik zal een aantal producten even erbij zetten. De rest kunnen jullie allemaal vinden onder de bestelknop onder aan dit blogbericht. Ik heb namelijk 1 van deze kaarten ook tijdens een live gemaakt en heb dus een handig lijstje waar je gelijk alle producten ook kunt bestellen.

Heb jij de live gemist? Dan kun je deze hier terugkijken op ons YouTube kanaal:

Deze kaart heb ik in de live gemaakt:

Het is een 3luikje geworden waarbij ik ook de mooie randmallen heb gebruikt en de doily mal.
Daarnaast heb ik voor de decoratie nog wat mooie stansmallen van Marianne Design gebruikt en een mooie wax seal erbij gebruikt.


Ook deze bloem is gaaf toch?

 

Ik had ook nog met deze zelfde collectie al een 3luikje ter inspiratie gemaakt:

Deze keer heb ik het luikje naar voren geplaatst en heb ik wat extra randmallen erachter geplakt. Ook heb ik aan de voorkant een pocket gemaakt en de doily stansmal al losse "label" erachter gestopt.

Zo kun je zien dat de Doily er dus uitgehaald kan worden. Dan komt het prachtige papier op de kaart ook weer mooi tevoorschijn,


Verder heb ik de kaart afgewerkt met ook weer de mooie stansmallen van Marianne Design, een tekst van Marianne Design en wat roosjes en pareltjes.

Ik vond het wel weer een prachtige collectie om mee te gaan werken. Ik hoop dat ik jullie met deze 2 kaartjes ook weer kan inspireren.
Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX