donderdag 8 februari 2024

49andMarket - Color Swatch Teal

Het merk 49andMarket is ook zo ontzettend leuk en dat merk heeft ook zoveel verschillende producten. Tijdens een LIVE uitzending ben ik eens lekker gaan spelen met de Color Swatch - Teal collectie en heb tijdens deze live uitzending diverse creaties gemaakt.

Zo ben ik bijvoorbeeld gaan spelen met de leuke rub-ons. Rub-ons kun je op heel veel verschillende ondergronden gaan gebruiken, o.a. ook op hout/boomschors. Ik heb tijdens de live een leuke boomschors onderzetter gemaakt van 10cm doorsnee. Deze zitten per 6 verpakt (1 had ik al voor iets anders gebruikt), ik heb er later nog wat bij gemaakt zodat ik er een leuk setje van kon maken. Ik heb deze inmiddels al aan mijn moeder cadeau gegeven. Om ze "gebruiksklaar" te maken heb ik er nog een laagje vernis overheen gedaan zodat ze gesealed zijn en dus ook iets beter tegen de hitte van de warme kopjes kunnen en eventueel koffie/thee vlekjes voorzichtig weggepoetst kunnen worden. Ik gebruikte hiervoor de Mod Podge Matte.
 

Ook heb ik op een A5 notitieboekje gewerkt met de mooie Fabric Washi Tape uit deze collectie en daarbij heb ik ook ter decoratie nog weer wat rub-ons gebruikt.

Ook is het natuurlijk leuk om de pagina's in het notitieboek wat te pimpen. Ook hiervoor kun je de rub-ons natuurlijk weer heel goed gebruiken.

Ook zit er in deze collectie heel mooi designpapier. Dit is precies op het juiste formaat voor een Planner Pagina, dus ik heb hier 2 mooie pagina's mee gemaakt. Niet al te moeilijk, maar wel leuk. Ook hierbij op de achtergrond weer de mooie Fabric Washi Tape, de rub-ons en wat leuke die-cut elementen uit deze collectie.
Zoals jullie dus wel kunnen zien is dit een hele leuke collectie met veel mogelijkheden. 
Wil je zien hoe ik de creaties heb gemaakt? Je kunt ze op ons YouTube kanaal bekijken:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX