zondag 5 januari 2020

Love Letters - Pocket Label kaart

Op oudejaarsdag heb ik nog even een hele spontane LIVE uitzending gegeven waarbij ik deze leuke kaart heb gemaakt met de Love Letters lijn van Mintay Papers.


Ik heb hierbij het kleine paperpad gebruikt, maar deze is momenteel niet meer leverbaar. Wij hebben nog wel de losse vellen van deze lijn in ons assortiment.

In de video laat ik de opbouw van deze kaart wel zien, dat zal ik hier niet allemaal gaan beschrijven. Ik heb hierbij ook gewerkt met een leuke randpons van Vaessen Creative.


Verder heb ik ook de super leuke Pocket & Labels stans van Leane Creatief gebruikt. In de verpakking zit 1 mal om de pocket te maken en 8 mallen om de labels te maken. Achter deze pockets heb ik nog een mooi taartrandje verwerkt en daarvoor een leuke bloementoef gemaakt.

Voor de bloemen heb ik diverse bloemen uit mijn eigen voorraad gebruikt. Verder heb ik voor de takjes een mooie Craftable van Marianne Design gebruikt. Voor deze blaadjes en voor de basiskaart heb ik de kleur Inguena van Vaessen Creative gebruikt.

Ook heb ik achter de bloementoef nog een mooie ticketmal uit de Jenine's Mindful Art Collection verwerkt en ook voor de afwerking heb ik nog de Nederlandse Stickers gebruikt.

Wil je precies zien hoe deze kaart is gemaakt? Bekijk dan deze video:

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Tim Holtz - Idea-Ology - Tiny Attacher Stapler W/(100) .25" Staples Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek 02 (Nederlandse teksten) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - Ticket / Klok  - 03 Sparkletz - Embellishment Pack 10g - Sailors Sky  Marianne Design - Craftable - Natural Twigs Joy! Crafts - Glue Sheets - A5 (8 vel) Leane Creatief - Lea`bilitie die - Pocket & Labels Hemp cord  - 0,8mm x 100m - White Florence cardstock texture - 12x12" - 200gram - Dark kraft Florence Cardstock - Texture 12x12" - Iguana Vaessen Creative - Randpons - Daisy Vaessen Creative - Stansmachine Cut Easy Mini - Starterskit Paperpad Mintay - Love Letters 15,2 x 15,2 cm - MT-LET-08 Mintay Papers - Love Letters - MT-LET-05 Mintay Papers - Love Letters - MT-LET-04 Mintay Papers - Love Letters - MT-LET-01 Mintay Papers - Love Letters - MT-LET-09

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX