maandag 20 januari 2020

HVChallenge 93 - CAS (Clean And Simple)

Op ons HobbyVision Creative Crew Blog is vandaag weer een nieuwe challenge van start gegaan, Challenge #93. Deze keer is het thema:

CAS (Clean And Simple)

Nou jullie kunnen je wel voorstellen dat dit niet echt een thema is wat heel makkelijk is, ik vind het altijd lastig om zelf te maken. Vind het echt PRACHTIG om te zien al die rustige kaarten, maar voor mij zo moeilijk om te maken. Je blijft toch snel in je eigen stijl hangen.

Maar goed, ik heb toch een voorbeeld gemaakt en ik ben er ook heel blij mee.


Deze keer heb ik eens kleine kaartjes gemaakt van 9 x 9 cm. Hiervoor het ik het Watercolor Paper van CraftEmotions gebruikt, maar je kunt ook ander wit papier pakken.

Daarna heb ik het mooie Die-Cut boek van Karin Joan uit de Blooming Collection gepakt en hier wat leuke elementen uit gezocht. Ook de leuke label en de teksten zitten allemaal in dit paperpad.

Ik vond de achtergrond nog wat kaal, dus ik heb met van de Distress Oxide Inkt Fossilized Amber een waterig papje gemaakt, een penseel gepakt en wat spetters gemaakt op de achtergrond.

Daarna heb ik alles opgeplakt, ik heb wel gewerkt met foamtape om wat hoogteverschil te krijgen. Aan de label heb ik nog een leuk stukje Hemp Cord van Vaessen Creative gehangen. En als finishing touch met een oranje fineliner nog wat doodles langs de randen getekend.


Omdat ik op 8 februari een demo ga geven met deze nieuwe Blooming Collection
(meer info zie deze link:  https://www.hobbyvision.nl/demodag5oktober.htm)
heb ik er gelijk maar een tweede kaartje bij gemaakt. Vind het ook wel net zo gezellig staan met zn tweetjes. Hiervoor heb ik eerst 3 strookjes Washi Tape op de achtergrond geplakt. Daarna wat elementen uitgezocht en die met foamtape opgeplakt. Deze keer heb ik de waterspetters uit het Die-Cut boekje gepakt.

Ook bij dit kaartje weer wat doodles met een oranje fineliner gemaakt. Ik heb voor beide kaartjes een onderkaart van 9,5 x 19 cm gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven en dat jullie ook allemaal gezellig mee gaan doen met de Challenge. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Distress Oxides Ink Pad - Fossilized AmberPRE-ORDER 5 - Studio Light - Karin Joan Collection Blooming - Washi tape 01PRE-ORDER 5 - Studio Light - Karin Joan Collection Blooming - Die-Cut Block A5 - A5STANSBLOKKJ01  Vaessen Creative - Hemp cord assortiment 12x2 1m - Light colours Tim Holtz - Idea-Ology - Tiny Attacher Stapler W/(100) .25" Staples Staedtler - Triplus fineliner - doos 36 kl. (26 + 10)

4 opmerkingen:

 1. ow, wat mooi!!! Zo leuk om te zien hoe je de die-cuts hebt om getoverd in deze prachtige kaartjes. Gaaf die washi tape background! ik vind CAS ook zo mooi, maar herken ook dat ik vaak meer doe dan ik van plan was, haha. Bedankt voor het delen, ik zie uit naar meer! Succes op 8/2!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ow, wat mooi!!! Zo leuk om te zien hoe je de die-cuts hebt om getoverd in deze prachtige kaartjes. Gaaf die washi tape background! ik vind CAS ook zo mooi, maar herken ook dat ik vaak meer doe dan ik van plan was, haha. Bedankt voor het delen, ik zie uit naar meer! Succes op 8/2!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Jenine,
  inderdaad, voor jouw doen zijn dit echt super CAS kaartjes! Ik vind de linker het mooist en het meest CAS! Het is net zoals ik het zo knap vindt dat je van die volle kaarten kan maken...hardstikke leuk dat jullie eens en CAS challenge doen!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX