dinsdag 15 oktober 2019

Jenine's Mindful Art - She Believed

Vandaag wil ik jullie weer een nieuwe pagina laten zien in mijn eigen Jenine's Mindful Art Journal. Ik heb op mijn blog hier verder nog niet over geschreven en zal dit zeer binnenkort nog even verder doen, maar sinds begin oktober ligt mijn eigen collectie in de winkel. Jullie kunnen je natuurlijk wel voorstellen hoe mega trots en dankbaar ik ben dat dit mogelijk is gemaakt door Studio Light.


Dit is even een sneak van alles wat er in de collectie te verkrijgen is.

Om dit blogbericht niet te lang te maken ga ik snel over naar deze creatie, welke producten ik hiervoor gebruikt heb. Ik heb ook een www.jeninesmindfulartstory.com blog waarin ik verder in ga op mijn gedachten achter de pagina. Ik ben namelijk bezig om mij creatief te uiten op papier. Binnenkort zal ik dat blogbericht voor jullie gaan typen.

Ik hou de blogs dus gescheiden, dit blog is puur voor de beschrijvingen en de producten die ik gebruik en op mijn andere blog zal ik mijn "Mindful" gedachten erbij vermelden. Dit mede ook omdat niet iedereen hiervan houdt.Deze creatie is gemaakt op een pagina uit mijn eigen Art Journal. Ik ben als eerste begonnen om het Rice Paper op te plakken. Het vogelkooitje en de klok rechts boven is Rice paper, dit heb ik met de Hard Sealer opgeplakt. Daarna ben ik de achtergrond op kleur gaan brengen met Rusty Patina verf van Cadence. Daarmee krijg je een mooi roestig effect. Er zitten ook kleine korreltjes in die weer extra structuur aan je pagina maken. Ik heb de kleuren Ecru - Schimmel Groen - Patina Groen en Patina Bruin gebruikt. Ik heb dit met een oude spons aangebracht. Daarna heb ik voor de accenten nog wat Cadence Finger Wax koper aangebracht. 

Daarna kan de opbouw van de achtergrond beginnen. Ik heb nog een Mask stencil gebruikt, hiervoor heb ik de Distress Paste Black Soot gebruikt, dit heb ik met een spons aangebracht. Daarna heb ik nog wat stempels op de achtergrond verwerkt zoals de Swirls (met Archival Jet Black) en de muziekbalk (met StazOn Snowflake) Ook heb ik nog wat script gestempeld (Archival Jet Black) 


Voor de decoratie heb ik allerlei elementen uit de Die-Cut boekjes gebruikt. De grote klok is Rice Paper, deze heb ik op een stuk wit papier geplakt met Hard Sealer, droog gemaakt en daarna uitgeknipt. Zo kun je deze ook als los element gaan gebruiken.

De ticket met dreams is een stans uit mijn collectie en daarop heb ik losse letters uit het stickerboekje geplakt. Voor de randen heb ik de Signo Uniball White gebruikt.

Verder heb ik met wat splitpennen nog een zwart ijzerdraadje over mijn werk gespannen, dit zit ook verstopt achter de decoratie. Links boven heb ik daaraan ook 2 stansjes verwerkt die ik heb bewerkt met de Cadence Oxide verf. Verder nog een mooie quote uit mijn boekje die voor mij wel heel toepasselijk is.

Als laatste finishing touch heb ik nog wat Fran-táge Green over de achtergrond gestrooid en dit verhit met mijn heattool. De randen heb ik nog zwart gemaakt met de Cadence Distress Paste Black Soot.

Ik heb dus best wel veel materialen gebruikt, ik hoop dat de beschrijving voor jullie zo een beetje duidelijk is. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het anders ook graag.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stansmal - Ticket / Klok  - 03Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 03Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 02Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Rice Paper A4 - 06 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Rice Paper A4 - 02 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 02 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Art Journal 15 x 15 cm - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (02) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (01)  Cadence - Water Based Vinger Wax - KoperCadence - Rusty Patina Verf - Ecru Cadence - Rusty Patina Verf - Schimmel Groen Cadence - Rusty Patina Verf - Patina Groen   Cadence - Rusty Patina Verf - Patina Brown Cadence - Distress Pasta - Black soot Vaessen Creative - Craft Wire Black - (36 mtr / 0.88 mm) Archival Ink - Mini Ink Pad - Kit #2 StazOn Pigment Inkt - SnowflakeStampendous Fran-táge - Embossing Enamel - Aged GreenUni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White
1 opmerking:

  1. Weer geweldig. Kan zo van genieten.
    Voor mij was de omschrijving goed en duidelijk

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX