dinsdag 30 januari 2018

Where flowers bloom, So does hope!

Het inkleuren van stempelafdrukjes is zo heerlijk ontspannend om te doen, maar eigenlijk doe ik dat veel te weinig. 
Wil je graag eens zien hoe ik inkleur met de LIGHT markers van Studio Light? Kijk dan op woensdagavond 31 januari LIVE met mij mee in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep waar ik om 19.30 uur start met het inkleuren van een stempelafdrukje.

Dit is de link naar onze facebookgroep:


Voor deze kaart heb ik een nieuwe bloemenstempel van Studio Light uit de Basic collectie genomen, de STAMPSL228. Deze heb ik met Versamark inkt gestempeld op Aquarelpapier en daarna voorzien van witte embossingpoeder van de WOW. (Opaque Bright White Ultrafine)
Dit heb ik verhit zodat alles ging smelten.

Daarna ben ik de bloemen in gaan kleuren met de LIGHT markers van Studio Light. Voor de bloemen heb ik de kleuren 4, 24, 35 en 95 gebruikt. Voor de blaadjes nog wat groen en voor de schaduw de GG3.

Voor de achtergrond heb ik wat van de gele (35) en de oranje (24) op een stukje mica gekleurd en dit nat gesprayed met een spraybottle. Dit mica heb ik op mijn achterrond gedept waardoor je een mooie lichte aquarelafdruk krijgt. Daar overheen heb ik nog wat script gestempeld. Ook hiervoor heb ik een stempel van Studio Light gebruikt. Hiermee ben ik ook met mijn LIGHT marker over de stempel gegaan en daarna gestempeld. Je kunt dus ook prima stempelen met deze markers.

Voor de tekst heb ik de VersaMagic inkt Hint of Pesto gebruikt. Voor de finishing touch nog een paar pailletten op de kaart geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Studio Light - Basic Clearstamps - STAMPSL228 Studio Light - Clearstamp Romantic Botanic - STAMPRB225 Studio Light - Light Marker - Primair (MARKER01) Studio Light - Light Marker - Skin (MARKER06) Studio Light - Light Marker - Winter Feelings (MARKER07) Studio Light - Light Marker - Nature (MARKER04) Pentel Arts - Aquash Water Brush - Small WaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grs VersaMagic - Hint of pesto VersaMark Watermark Stamp Pad WOW embossingpoeder - Bright White - Super Fine EK tools - Powder Tool Applicator Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) 
4 opmerkingen:

 1. Wat weer een prachtige kaart. Mooie kleurtjes heb je gebruikt voor de bloemen! Ik blijf het een kunst vinden hoe jij kleurt!!
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow prachtige kaart! Super ingekleurd, daar blijf ik toch maar een amateur kleurprutsertje bij ;). Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend Jenine! Wat ben je toch een begaafd kleurster!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX