zondag 7 januari 2018

Think happy thoughts and you can fly!

Vandaag wil ik jullie weer een "oudere" creatie laten zien die ik nog steeds niet op mijn blog had geplaatst. Een tijdje terug heb ik voor Crealies een LIVE uitzending gegeven met de nieuwste producten van die maand. Die uitzending heb ik gecombineerd met de Tombow markers voor het inkleurwerk en de achtergrond te maken.Voor de basis van deze kaart heb ik een Extreme label tag van Crealies gebruikt, deze heeft ook ontzettend mooie fijne stipjes langs de zijkant. Vind je het leuk, dan zou je deze ook nog kunnen borduren :) 
Ik heb de allergrootste maat uit zwart cardstock gestansd en de maat die daarop volgt uit WaterArt Aquarelpapier van Kippers Hobby, de 300 grams.

Daarna heb ik mijn bloemenstempel van Studio Light links op de label gestempeld. Deze heb ik afgedekt met Masking Paper omdat die wit moet blijven. 

Daarna ben ik met een paar grijze tinten van de Tombow markers op een stukje mica gaan kleuren en dit nat gesprayed. Daarna heb ik mijn aquarelpapier hier doorheen gehaald. Je hebt dan al een heel mooi resultaat, dit ga je even goed drogen met de heattool. Dit proces kun je herhalen totdat je tevreden bent.

Daarna kun je nog wat achtergrondstempels gaan gebruiken op de achtergrond. Voor deze stempels heb ik ook de Tombow markers gebruikt als "inkt". Voor de tekst heb ik StazOn Jet Black gebruikt.
Daarna ben ik de prachtige bloem gaan inkleuren. De mooie stempel is van Studio Light uit de Romantic Botanic lijn.

Als laatste heb ik daarna de kleinste labelmal op mijn ingekleurde label gelegd en dit door de stansmachine gehaald, je krijgt nu een gat. Daarna stans je de iets grotere maat uit zwart cardstock, deze plak je op elkaar. Daarna plak je het geheel op de grootste label, zorg ervoor dat de lijnen exact doorlopen.


Ik heb bovenstaande kleuren van de Tombow markers gebruikt.

Wil je exact zien hoe ik de opbouw van de label heb gedaan? Bekijk dan dit filmpje:


Wil je niks geen filmpjes missen? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel:

Stansmal Crealies - Extreme Labels & Tags - Nr 10 dots Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 58 Thin mesh Clearstamp - Crealies - Bits & Pieces - nr 62 Grote cirkels Clearstamp - Crealies - Bits & Pieces - nr 71 Clearstamp - Crealies - Bits & Pieces - nr 77  Masking Paper - A4 - 10 vel WaterArt Aquarelpapier - 300 grams - 12 vel Tim Holtz (Tonic) - Stamping Platform 1708E Tombow - ABT dubbele brushpen - 12st set grijstinten Tombow - Dual Brush Pen - Glacier Blue ABT-491 Tombow - Dual Brush Pen - Pink ABT-723  Tombow - Dual Brush Pen - Hot Pink ABT-743 Tombow - Dual Brush Pen - Black ABT-N15 Tombow - Dual Brush Pen - Cool Grey 10 ABT-N45 Tombow - Dual Brush Pen - Cool Grey 7 ABT-N55 Tombow - Dual Brush Pen - Cool Grey 1 ABT-N95 Pentel Arts - Aquash Water Brush - Small  Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  WOW! - Heattool EU Ken Oliver - Clear Spritzer Spray Bottle Studio Light - Clearstamp Romantic Botanic - STAMPRB223 Penny Black - Clearstamp - Happy Thoughts Stempelinkt - StazOn Midi - Jet Black 1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX