zaterdag 29 juli 2017

The Feelings of Christmas - Amy Design

Morgenavond 30 juli om 20.00 uur ga ik weer LIVE in onze Facebookgroep aan de knutsel. Deze keer ga ik aan de slag met de nieuwe lijn van Amy Design - The Feelings of Christmas. Ik laat dan ook even alle producten uit deze lijn zien.

Om alvast een voorproefje te laten zien heb ik deze winterse mok gemaakt met deze nieuwe lijn.


De basis is de Card Art mal Mok van Dutch Doobadoo. Deze heb ik nagetekend op grijs kaartkarton uit het Linnenpakket van deze lijn van Amy Design. Dit netjes uitgeknipt, de randen ruw gemaakt met een Paper Distresser en daarna voorzien van wat witte gesso.

Daarna de mal nog nagetekend op het designpapier uit het bijbehorende paperpad.

De mok heb ik aan de rechterkant en de onderkant vastgeplakt met 6mm extra sticky tape zodat het een soort pocket wordt. Ik heb er een zakje warme choco ingestopt.In het midden heb ik de prachtige nieuwe ronde ijskristallenmal van Amy Design gebruikt. Deze heb ik uit het Linnenkarton wit van Joy! Crafts gestanst (In het linnenpakket zat geen wit en ik werk heel graag met wit)
Deze IJskristallen cirkel heb ik met 2mm foamtape in het midden van de mok opgeplakt. Daarop heb ik nog 2 cirkel geplakt, hiervoor heb ik de ronde mal van Crealies met dots gebruikt. Deze cirkel heb ik ook weer met 2mm foamtape op de IJskristallen cirkel geplakt. Daarop een leuk plaatje van Amy Design geplakt. Ik heb de Push Out vellen gebruikt, ik ga voor het gemak zodat ik niet zelf hoef te knippen.


Kijk eens hoe gaaf die mooie mal is!! Ik heb rondom nog wat zilveren steentjes geplakt. Uiteraard mogen de lintjes ook niet ontbreken. Hiervoor heb ik wat nieuwe lintjes gebruikt die ook als assortieset in onze winkel zijn te bestellen.

Verder nog wat witte besjes 2 witte belletjes.

Voor de tekst heb ik een stempel en een stansmal van Noor! Design gebruikt. De tekst heb ik gestempeld met Versamark en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid.

Voor de afwerking van de kaart heb ik nog wat parelsterren gebruikt en wat witte sneeuwbolletjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Ik ga alvast nadenken wat ik morgenavond ga maken met deze lijn. Kijk je mee?


Dit is de link naar de groep:

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Assortieset linten - Lurex - 13 meter Stansmal Amy Design - The feeling of Christmas - Ice crystal circle Paperpack - Amy Design - The feeling of Christmas Pushout - Amy Design - The feeling of christmas - Christmas birds Linnenpakket - SC - Amy Design - The feeling of Christmas Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Mug Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Joy! Crafts - Ultrafine tip applicator Joy! Crafts - Foam tape 2mm  Joy! Crafts - Tacky Tape 6mm Prima Marketing Distress tool VersaMark Watermark Stamp Pad Stampendous - Embossing powder - White opaque EK tools - Powder Tool Applicator Belletjes met kruisopening - 8 mm - Rood/Wit Flower Sterms - White Olba 3D kit - tube Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Banners (2st) Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 57 Grunge Circles Sneeuwbolletjes Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX