zondag 2 juli 2017

Scrap Lay Out - 2 of Us

Op 22 juni is mijn neef getrouwd, helaas kon ik zelf niet naar de bruiloft maar het leek me wel leuk om iets speciaal voor hun te maken. Daarom ben ik aan de slag gegaan met hun trouwfoto's en heb ik een Lay Out voor hun gescrapt.

Ik wilde al veel langer aan het scrappen gaan met foto's, maar vind het lastig waar ik dan moet beginnen. Lastig om precies de goede kleur designpapier erbij te zoeken en het formaat van 30,5 x 30,5 cm vond ik gelijk weer zo groot. Daarom ga ik nu eerst beginnen met het scrappen op het formaat van 20 x 20 cm. Dit is in verhouding maar iets groter dan een kaart, dus de overstap is iets kleiner. Als dit goed lukt wil ik ook de overstap gaan maken naar wat mini album :)


Voor deze creatie ben ik begonnen met een stuk wit linnen cardstock van Joy! Crafts op 20 x 20 cm. Daarop heb ik stroken designpapier geplakt, hiervoor heb ik de prachtige lijn Wedding Bliss van Echo Park gebruikt.

Voor de indeling van mijn Lay Out heb ik een sketch gepakt waarmee Raffaela een uitdaging had geplaatst in de facebookgroep van Noor! Design Scrapbooking. Op deze manier heb je al een leidraad voor de opbouw van je Lay Out.

Dit is de link naar de foto:


Langs de rechter zijkant heb ik de stansmal border 6002/0415 gebruikt. Dit is een mooie neutrale border wat voor allerlei gelegenheden heel geschikt is. Deze heb ik verlengt. Het overkoepelende gedeelte valt precies onder de doily, dit zie je dus nooit weer. De Doily is ook van Noor! Design 6002/0478. Zowel de randmal als de Doily heb ik uit het bijbehorende cardstock van Echo Park gestansd zodat je altijd de goede kleur hebt.


De banner Mr. & Mrs en 2ofUs zijn Die-Cuts uit de Wedding Bliss serie. Op de banner heb ik met een datumstempel van Project Life nog de datum gestempeld. De mooie pijlen zijn gemaakt met de nieuwste Scr@p stansmal van Noor! Design. Hiervoor heb ik een paar accenten aangezet met de Signo Uniball pen.

Bovenaan achter de foto heb ik nog een label verstopt, hiervoor heb ik de blauwe mal 6002/0348 gebruikt. Ik heb hier geen extra foto van gemaakt, maar ook op de label had ik een Die-Cut uit de Wedding Bliss serie geplakt. Aan de label heb ik wit Seambinding lint geknoopt en daaraan een glazen flesje met wat parels erin geplakt.


Zoals je op deze foto goed kunt zien is het papier ook bewerkt met Gold Foil, dit geeft wel een hele sjieke uitstraling.

De randen van al het designpapier en cardstock heb ik eerst ruw gemaakt met de Paper Distresser en daarna geblend met Distress inkt Pumice Stone.

Ik hoop dat ik jullie met deze LO kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauw mal - rand Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Doilie rondNoor! Design - Labels & Tags - Label 1 Noor! Design - Scr@p! - Stansmal GOUD - Love kit Project Life Roller Phrase & Date Stamp - Currently Prima Marketing Distress tool Nellie`s Choice - Ink applicator - rond Distress inkt - Mini - Pumice Stone May Arts - Seambinding lint - White Scrappapier Echo Park - Wedding Bliss - Black/Ivory Solid Scrappapier Echo Park - Wedding Bliss - Light Pink / Pink Solid Scrappapier Echo Park - Wedding Bliss - Dearly Beloved Damask Scrappapier Echo Park - Wedding Bliss - Wedding Floral (Gold Foil) Scrappapier Echo Park - Wedding Bliss - Wedding Script Echo Park - Wedding Bliss - Ephemera Die Cuts Frames & TagsAccessoires - Halfparels wit - diverse maten Parelsnoer - assortie 5 meter - whiteScotch - Advanced Tape Glider & Tape

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je dat schitterend gedaan Jenine! Prachtige kleuren heb je gebruikt.
  Dat zal voor jou een hele klus geweest zijn nu! Ontzettend knap van je! Heb bewondering voor je doorzettingsvermogen!!
  lfs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit mijn ogen weer uit te kijken zo mooi! Echt een geweldig mooi aandenken!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend mooi Jenine ! Daar gaan ze heel veel plezier van hebben .
  Prachtige details heel mooi papier top !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX