zondag 16 juli 2017

Scrap 'n Chat 16 - Happy Holidays

Afgelopen week was er weer een gezellige Scrap 'n Chat in onze facebookgroep, deze keer werd hij gegeven door Monique Haarhuis. Monique had een super leuk patroon voor ons bedacht.

Heb je de Scrap 'n Chat gemist? Vanmiddag vanaf half 2 staan de hints online op ons DT blog:


Voor de basis van de kaart heb ik het witte linnen cardstock van Joy! Crafts gebruikt. Daarop heb ik gewerkt met een A4 papierpad Christmas Even 6011/0520 van Noor! Design.  Wat is dit weer mooi papier, lekker traditioneel. 
Rondom de kaart heb ik nog een randmal van Noor! Design verwerkt, de 6002/0357.Aan beide zijkanten zit een leuke schuine flap die rust achter wat kant met roosjes. Op de schuine flappen heb ik de randmal 6002/0562 verwerkt. Daarop wat rode plakparels geplakt.

De Poinsettia is gemaakt met het One of a Kind set - 6002/0584 van Noor! Design. De leuke kleine tickets zijn gemaakt met een stansmal van Studio Light.


In het midden een leuk kader gemaakt met de stansmal 6002/0639.  Daarin een leuk kerstplaatje geplakt uit het knipvellenset Happy Holidays 6013/0343. Wat een lief schattig katje hè?

Ik heb hierbij ook de nieuwste bomen 6002/0777 en elanden 6002/0778 uit de Happy Holidays serie gebruikt. Deze heb ik uit wit kaartkarton uitgestansd en op kleur gebracht met Distress Inkt.
Voor de sneeuw heb ik de foamball clay gebruikt.


Voor de tekst heb ik de Happy Holidays stans 6002/2028 van Noor! Design gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Noor! Design - Happy Holidays - Pine Trees Noor! Design - Happy Holidays - Elk Noor! Design - Happy Holidays - Happy Holidays tekst Noor! Design - Paperpad A4 - Christmas EveNoor! Design - Vintage plaatjes - Happy Holidays Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Randmal ovaal Noor! Design - Blauwe mal - Ovale mal sierlijk Noor! Design - Cutting & Embossing Stencil - One of a Kind - Kerstset hert (10  Joy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Prima Marketing Distress tool Joy! Crafts - 3 daubers Studio Light - Basics - Cutting & Embossing stencil - STENCILSL262 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart!!
  Ik ga vanmiddag de hi,t's opslaan want ik kon live niet kijken omdat ik in Spanje zit 😨
  Hoop nu maar dat ik 19 juli meer geluk heb om live te kijken want ik weet bij god niet hoe de artikelen te gebruiken dus fingers cross en ma hopen he. Mvg Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Jenine,
  je bent helemaal in je hobbywereld in gevlogen, zal wel een goed gevoel geven zeker om weer ijverig bezig te kunnen zijn in je eigen zaak!
  ik vind het een super mooie kaart!

  lieve groet

  Tine

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX