zondag 28 juni 2015

The chill of winter is warmed by Friendship

Ik laat jullie vandaag nog maar weer een demokaartje zien met de Create-A-Card mallen. Dit was ook een kaartje wat gisteren op mijn demotafel stond. Het was weer een super gezellige en geslaagde dag. Mensen waren er weer vanuit alle hoeken van Nederland. Waardeer het enorm dat mensen zo'n reistijd er voor over hebben om onze winkel te bezoeken :-)

De kaart die ik vandaag laat zien is gemaakt met Create-A-Card mal nummer 12. Deze heb ik gestansd uit wit Fluweelkarton.


Het gebruikte papier komt uit het nieuwe paperpad van Noor! Design - Shabby Christmas. Dit blok heeft echt prachtige kleuren.
In het middengedeelte heb ik aan de linkerkant een kleine witte doily geplakt met daarop een cirkel met de tekst. Deze tekststempel is ook een nieuwe van Noor! Design, deze heb ik gestempeld met Archival Sky Blue. Aan de rechterkant zie je een vintage plaatje uit het nieuwe Paper & Pictures blok.


Aan de linkerkant heb ik de prachtige sterrenrand van Noor! Design gebruikt. Verder zie je ook nog de tekst Winter.

De sneeuwvlok is van Crealies, deze heb ik gestansd uit Babyblauw glitterkarton van CraftEmotions.


Aan de rechterkant de prachtige nieuwe halve sterrencirkel van Noor! Design verwerkt. Deze heb ik uit Fluweelkarton gestansd en de randen aangezet met Archival - Sky Blue.

Verder voor de afwerking nog de nieuwe boompjes gebruikt, wat rendieren uitgestansd, een lintje en wat bloemen.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie een hele fijne en gezellige dag.Stansmal - Crealies - Create A Card - no 12Stansmal - Crealies Duo Die - no. 3 sneeuwvlok CLDD03 Ranger - Archival Inkt - Sky BlueCraftEmotions - Glitterpapier - Babyblauw - 120gr/5vel   Paperbloc - 15 x 30 cm - Shabby Christmas Paperbloc - Paper & Pictures - Merry Christmas Noor! Design - Winter Wishes - Clearstamp Stars Noor! Design - Winter Wishes - Circle Stars Noor! Design - Winter Wishes - Tekst Winter Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers 

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX