dinsdag 2 juni 2015

Gewoon omdat jij bijzonder bent...

Vandaag laat ik jullie weer eens een maritiem kaartje zien, ik hou toch zó van dat stijltje! Afgelopen week kwamen de nieuwe knipvellen van Marianne Design bij ons binnen, 1 daarvan was het knipvel Mattie's Mooiste MB0151 die ik verwerkt heb op dit kaartje.

Het achtergrondpapier is van Pion Design - Shoreline Treasures.


Ik heb het plaatje wel iets kleiner uitgestansd met de CreaNestLies StitchXXL zodat de cirkel iets kleiner werd en ik er de prachtige doily 6002/0379 van Noor! Design nog achter kon verwerken.

Aan de zijkant zie je ook nog de prachtige bordermal 6002/0415.


Bovenaan kan je zien dat ik het papier een klein stukje heb ingescheurd en daarachter een klein stukje ribbelkarton van Joy! Crafts heb geplakt. Achter de Doily heb ik nog de Decorette stans nummer 10 van Crealies verwerkt. Dit is een mooi klein rastertje, daarop een vlindertje geplakt die ik uit het designpapier heb geknipt.De tekststempel 6410/0005 van Noor! Design heb op Kraft Cardstock gestempeld. Verder zie je nog wat schelpjes die ik uit het knipvel van Mattie heb geknipt en een paar "echte" schelpjes. De knoop komt van het Paper Art vel Nautical van Dutch Doobadoo.

Naast het jute strik heb ik ook nog 2 stuurwielen verwerken. Dit zijn eigenlijk brads, maar ik heb de pootjes eraf geknipt en gewoon opgeplakt.


Links boven heb ik een Folded Flower van Joy! Crafts geplakt. Ik heb er een halve flower van gemaakt, in het midden een stukje boomstronk geplakt, wat bloemetjes en een schelpje.
Ook hier zie je weer wat Paper Laser Art Nautical van Dutch Doobadoo.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel + hoek Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauw mal - rand OKT - Noor! Design - Tekststempels 1 Rond Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Folded FlowersJoy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A5 - Fijn Marianne Design - Knipvel Mattie`s Mooiste - Sea 2 Dutch Doobadoo - Dutch Paper Art - Nautisch Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - Stitch rond 21 Stansmal - Crealies - Decorette no 10 - Fantasy 2 Rayher - houten strooideeltjes - mix rond Scrappapier PION Design - Shoreline Treasures - 6 Brads - Eyelet Outlet - Ship wheel

6 opmerkingen:

 1. Just gorgeous Jenine. One can smell the freshness of the sea.
  Hugs Desíre {Doing Life}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is super, heel mooi afgewerkt, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaarten zien er prachtig uit ,en al die mooie werkjes mogen er zijn leuk.
  groetjes Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kaartje Jenine. Hele mooie details heb je hierop zitten.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX