vrijdag 5 juni 2015

Summer at the Beach

Hebben jullie de 4 nieuwe stansblokken van Studio Light al gezien? Dit zijn echt ideale stansblokken waar achtergrondpapier en plaatjes inzitten voor 12 kaarten.
In no-time kan je de mooiste kaarten maken, en uiteraard kan je deze versieren met je eigen mallen.


Ik ben als eerste begonnen met het stansblok Summer at the Beach, wat is hij toch ontzettend gaaf! Precies mijn thema, dus kon niet wachten om ermee te beginnen. Het achtergrondpapier en alle plaatjes komen dus uit het stansblok.Langs de rand heb ik nog de prachtige sterrenrand 6002/0397 gebruikt. Achter het plaatje zie je nog de blauwe vierkante mal 6002/0257 van Noor! Design. Daarachter nog een gekleurd taartrandje.

De Kraft label is van Dutch Doobadoo.


De plaatjes aan de linkerkant heb ik met wat 3D foam opgeplakt zodat het iets hoger ligt. Aan de rechterkant op het jute touw heb ik nog een brad van een stuurwiel geplakt. Rondom de kaart heb ik nog lichtjes gestempeld met 2 Bits & Pieces stempels van Crealies.

Ik heb dus niet zoveel extra's toegevoegd, de basis zit al in het stansblok.

Ik hoop dat ik jullie met deze zomerse creatie kan inspireren. Deze creatie pas wel precies bij het mooie weer van vandaag :) Wens jullie een hele fijne, gezellige en zonnige dag toe.Stansblok Studio Light - Summer at the BeachJoy! Crafts - Noor! Design - Vierkant met franse lelie (4st) Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren Dutch Doobadoo - Label Art A4 - Woord labels Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 04 Ink Splashes Brads - Eyelet Outlet - Ship wheel

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX