vrijdag 19 juni 2015

Pluk de dag

Vandaag laat ik jullie een labelkaart zien. De vorm van de kaart heb ik gemaakt met de Shape Art mal Label Frame 470.713.125. Een mooie basisvorm wat voor alle gelegenheden heel geschikt is.


Het papier wat ik heb gebruikt is het nieuwe Berry Sweet paperpad van Noor! Design. Deze heeft echt hele mooie frisse kleurtjes.


Bovenaan de label heb ik een strik van tule gemaakt, daaronder zie je de tekst "Carpe Diem". Deze is gemaakt met een stans uit de Sending Love Serie.

Ook heb ik de nieuwe blauwe Doily verwerkt op deze kaart. In het midden zit een kleine mini paper doily van Doodlebug. Aan de rechterkant wat Paper Art Buttons van Dutch Doobadoo. Het ronde knoopje heb ik gewoon wit gelaten en daarop een blauwe bloemetjes geplakt, deze heb ik met een stukje foamtape opgeplakt zodat ze hoger liggen.
De buttons zijn op kleur gebracht met Distress Inkt Faded Jeans en daar overheen een laagje Dimensional Magic.Rechts zie je nog een label met daarop de tekst "Pluk de Dag". De tekststempel is van CraftEmotions en de stans van de label van Crealies.

Aan de rechterkant van de label heb ik de prachtige vlinderrand 6002/0389 verwerkt. Daarop nog wat losse vlinders 6002/0490 verwerkt.

 Achter de bloementoef heb ik wat blaadjes geplakt, deze zijn gemaakt met de Vintage Flourishes mal 6003/0037. De kersjes zijn ook schattig hé? Ook op de kersjes heb ik weer wat Dimensional Magic gedaan. Zo lijken ze net echt.


Het stempelafdrukje is van Penny Black, deze heb ik ingekleurd met de l'Aquarelle.
Rondom heb ik nog wat gestempeld met Bits & Pieces stempels van Crealies.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Label Frame  Dutch Doobadoo - Laserfiguren A5 - wit - buttons Noor! Design - Blauwe mal - Rand vlinder  Noor! Design - Blauwe mal - 2 vlinder Noor! Design - Cutting & Embossing stencil - Blauwe mal - Cirkel met bloem Noor! Design -  Vintage Flourishes - Blad 1 Noor! Design - Sending Love - Carpe Diem Noor! Design - Paperpad Berry Sweet - 15 x 30 cm Noor! Design - Berry Sweet - Kers met blaadjes ModPodge - Dimensional Magic Stansmal - Crealies Duo Labels - nr 1 CLDD14 Clear stamp - CraftEmotions - spirituele teksten (NL) Distress inkt - Faded jeans Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 11 Sparkle  Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 27 Grunge 2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX