maandag 20 oktober 2014

HobbyVision Challenge - Herfst

Vandaag gaat op ons HobbyVision Design team blog weer een nieuwe Challenge van start, deze keer met als thema "Herfst". Niet zo'n moeilijke opdracht toch, met al die leuke herfstartikelen die op moment te koop zijn?

Ik heb er een herfsttafereeltje van gemaakt, heb hiervoor de nieuwe Shape Art mal Mushroom 470.713.124 van Dutch Doobadoo gebruikt die eind deze maand uit gaat komen. (is al wel in de pre-order te bestellen)


Ik ben begonnen om de mal eerst op wit kaartkarton na te tekenen en daarna op rood kaartkarton. Van de rode heb ik alleen de hoed van de paddestoel maar gebruikt.
Om de stippen op de paddestoel te maken heb ik de Dutch Doobadoo mask art bubbles 470.715.017 gebruikt, hiervoor heb ik de structuurpasta gebruikt.

Op de stam van de paddestoel zie je wat strepen, deze zijn gemaakt met de Mask Art Geomatric Tiles 470.715.034.Ook zie je de mooie herfstblaadjes op de paddestoel, deze zijn gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo Paper Art Autumn Leaves 472.948.027.


De paddestoelenrand is van Noor! Design 6002/0317. Deze heb ik totaal 5x uitgestansd en rondom het plateau geplakt. Deze is gestansd uit wit, groen en rood kaartkarton. Voor de witte stippen heb ik de Pontura wit gebruikt.

De grote paddestoelen zijn gemaakt met de mal 6002/0333.


Staat hij niet ontzettend leuk, deze houten fiets? Dat is een houten ornament van CraftEmotions 811500/0224.

Het mos en de denneappels komen bij de Xenos vandaan.

Doen jullie mee met de Challenge? Jullie hebben t/m 18 november de tijd om de kaart / creatie in te leveren. De prijs is weer een cadeaubon van HobbyVision
Op ons blog kan je voorbeelden vinden van de rest van het DT team: http://hobbyvisiondt.blogspot.com

Ik wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Fiets, vlinder Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Alfabet klein Nellies Choice - Pearlmaker wit - PON001
6 opmerkingen:

 1. Hoi Jenine,
  dit is weer een geweldige creatie! Al die paddenstoelen en de fiets is een superleuk detail.
  Ik krijg gewoon zin in de herfst!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Hoi Jenine,

  Dit heb je echt prachtig gemaakt,
  je blijft ernaar kijken, wowww ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX