maandag 27 oktober 2014

Daag ons uit...

Jolanda en ik hadden weer eens wat leuks bedacht. We wilden graag door onze Noor! vriendinnen uitgedaagd worden iets te maken met een door jullie gekozen Noor! Design product. We kregen ontzettend veel leuke reacties naar aanleiding van ons oproepje op Facebook.


Uiteindelijk hebben we gekozen voor dit bericht van Henriette Bailly:


We zijn dus aan de slag gegaan met deze blauwe Noor! Design mal 6002/0146.


Mocht je nog meer inspiratie zoeken met deze mal kijk dan op het speciale Pinterest bord waar alle kaarten, gemaakt met deze mal, voor jullie verzameld zijn:


Dit is mijn kaart geworden:

Ik wilde hem op een andere manier gebruiken, dus heb ik hem eerst uit Kraft cardstock gestansd en daarna in gedeeltes geknipt.Al deze stukjes heb ik geplakt achter een vierkant van 10,5 x 11,5 cm. Het designpapier wat ik voor deze creatie heb gebruikt is van Studio Light - Shabby Chic Winter Christmas. Ook het Vintage plaatje is uit deze lijn. Voor dit Vintage plaatje had ik nog een keer het frame 6002/0146 uitgestansd en het plaatje daarin geplakt.

De vorm van de kaart is gemaakt met de Dutch Doobadoo - Shape Art mal Label Mirror.Op de label heb ik de Dutch Doobadoo - Kraft label art wintertekst gebruikt. Deze heb ik iets verfrommelt en wat Crackle Paint white erop gesmeerd.

De bloemen heb ik zelf gemaakt met de nieuwe Roll up roses - Daisy 6002/0385. Achter de bloemen zie je nog de mooie swirl 6002/0359.

Ik hoop dat ik jullie met de "Uitgedaagd" kan inspireren. Ik vond het erg leuk om eens uitgedaagd te worden, hier komt zeker nog een vervolg op :-)

Wens jullie nog een hele fijne en gezellige zondagavond.

DecoArt Media - Crackle Paint WhiteStudio Light - Stansvel A4 - Shabby Chic - Winter Christmas nr. 432 7 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX