woensdag 22 oktober 2014

DDBD MDF 5luik

Afgelopen vrijdag hebben wij een ontzettend leuke DT dag gehad van Dutch Doobadoo bij Pronty in Waalwijk. Ik vond het erg indrukwekkend om te zien hoe alles gemaakt wordt, heel leuk om dat eens te mogen bekijken!!

Ook hebben we weer nieuwe dingen mogen testen en onder leiding van Marianne Reijgersberg hebben we een leuke workshop gedaan.
De basis had ik die dag al klaar, thuis heb ik nog even de finishing touch gedaan :-)


De huisjes komen eind deze maand uit bij Dutch Doobadoo. We hebben deze met ons lijmpistool op een plateau geplakt. Het designpapier komt uit het paperpad Winter Wishes 6002/0306 van Noor! Design.
Het plateau heb ik bedekt met wat mos en tillantia.


De ornamentjes bovenaan had Marianne meegebracht, die zijn van klei gemaakt. De steentjes zijn gemaakt met de mal van Bille 6002/0337 . Het witte effect heb ik gemaakt met Crackle Paint White.
De vensterbankjes had Marianne bedacht, dit doe je door een halve cirkel uit karton te knippen / stansen en deze vast te plakken. De bloempot is gemaakt van ribbelkarton van Joy! Crafts.

Voor het huisje staan de prachtige rendieren van Noor! Design, 6002/2029.
Achter en naast het huis zie je nog houten bomen van CraftEmotions.Aan de rechterkant zie je nog een lantarenpaal, dit is een houten ornament van CraftEmotions. Hierop heb ik met de spatel al deppend wat structuurpasta aangebracht en daarna bewerkt met Distress Inkt.

Op het dak en op de raampjes heb ik wat Snow Tex gesmeerd.


De Kraft labels staan er ook wel erg mooi bij hé? Deze heb ik iets verkreukeld, wat Crackle Paint white op gesmeerd en losjes opgeplakt.


Ik heb er ook wat lampjes op verwerkt, het ziet er in het donker wel erg leuk uit hé?
Vond het een geweldig idee van Marianne, erg leuk om te maken.

Ik hoop dat ik jullie met mijn uitwerking ook weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.DecoArt Media - Crackle Paint White DecoArt - Snow Tex - 4oz Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn Houten ornamenten - CraftEmotions - 10,5 x 10,5 cm - Bomen en versiering Houten ornamenten - CraftEmotions - 16,8 x 16,8 cm - Sierhek en lantaarnsJoy! Crafts - Bille`s - Steentjes 2 stuks   


6 opmerkingen:

 1. Die is echt heel leuk, Jenine.
  En heel gezellig met de lichtjes aan.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gemaakt, prachtig ook met de lichtjes aan. Heb je wel genoeg hoekjes in je huis om al je prachtige creaties neer te zetten Of zijn je familie en vrienden zo gelukkig dat je ze allemaal deze schitterende cadeautjes geeft? Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Hoi Jenine,

  Echt een prachtig tafereel, een vensterbank en alles erop en eraan.
  De lampjes erbij maakt het echt af, zo gaaf gemaakt,
  veel plezier met genieten hiervan ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooooooooh wat geweldig mooi ! Super.

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX