woensdag 27 maart 2024

Studio Light - Grunge Collection

Er is van Studio Light weer een hele gave nieuwe Grunge Collection uitgekomen. Met deze Grunge Collection maakte ik tijdens een live uitzending wat verschillende kaartjes. Ik maakte een begin aan een aantal creaties en heb na afloop deze nog verder afgemaakt.

Hierbij dan nog het eindresultaat.
Onder aan dit blogbericht zal ik ook de video nog insluiten zodat jullie het filmpje terug kunnen kijken.

Bij deze Grunge Collection zit ook een hele toffe slimline basismal. Voor onderstaande kaart heb ik deze 2x uit zwart kaartkarton uitgestansd en in het midden met een ticket aan elkaar bevestigd. Zo heb je gelijk weer een mooie sluiting voor je kaart.


 

Ook heb ik de nieuwe Wax Seals op deze creaties verwerkt.Omdat ik eigenlijk spontaan eerder live ging en ik niet alles had voorbereid ging mijn creatieve brein ook wat andere wegen. Want ineens kreeg ik een idee met het nieuwe mask stencil wat ook zeer geschikt is voor o.a. condoleance kaarten of zwart/wit kaarten. Ik heb dit weer gecombineerd met zilver metallic cardstock zodat het ook nog weer een stoere look krijg.

Ik heb hiervoor het nieuwe mask stencil gebruikt uit de Grunge Collection en daarbij gewerkt met de Memento Luxe inkt. Dit is een hele mooie dekkende vette inkt die ook langer nat blijft. Daardoor kun je er embossingpoeder opstrooien en dit verhitten. Ik heb de Frosted Crystal van Ranger gebruikt, dan krijg je een heel mooi laklaagje er overheen.
 
Tijdens de live vroeg iemand wat er zou gebeuren als ik nu de "vieze" kant van mijn mask stencil nat zou sprayen en dat weer zou gaan afdrukken op een andere kaart wat er dan zou gebeuren. Dat heb ik op onderstaande kaart gedaan en daar zie je dus het toffe mask stencil nog weer lichtjes in de achtergrond.
Ik heb daarbij gewerkt met het die-cut plaatjes en wat stansjes voor de decoratie.

Ik vond het wel weer een erg toffe collectie om mee te spelen en ik hoop dat ik jullie hier ook weer mee kan inspireren.
 Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX