zaterdag 16 maart 2024

ScrapBoys Art Decoria & ECD Art Journal Specials

Tijdens een LIVE uitzending ben ik aan de slag gegaan met het mooie nieuwe papier van ScrapBoys - Art Decoria. Ik vind het echt weer een super gave lijn die zich ook heel goed leent voor Planners etc. Ik heb deze dus ook gecombineerd met de nieuwste Art Journal Special release van Devid Roodenburg. Ik heb een leuke pagina in mijn Traveler's Note gemaakt.


Voor de basis van dit boekje heb ik de leuke "Torn" die gebruikt, deze heeft zo'n leuk randje. Ik heb hem in het midden dubbelgevouwen zodat het een mooi klein boekje wordt. Verder heb ik ook de mooie stansjes voor de ATC Coins erbij gebruikt.

 

Die ATC Coins die passen weer heel leuk in de bijpassende pocket.Ook op de achterkant heb ik nog weer wat leuke ATC Coin stansjes verwerkt, die heb ik in gedeeltes geknipt.
Op elke pagina heb ik nog wat lege gedeeltes waar ik nog wat op kan gaan schrijven.


  

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren.
Bedankt weer voor jullie bezoekje en graag weer tot de volgende keer!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX