zaterdag 30 maart 2024

Scrap And Me - Blue Roses

Tijdens een LIVE uitzending op YouTube ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe Blue Roses collectie van Scrap And Me, wat is dat weer een ontzettend mooie lijn om mee te werken.
Het papier is al zo mooi dat het verder eigenlijk niet zoveel nodig heeft. De mooie nieuwe Floral Accolade mal SL-ES-CD797 van Studio Light leent zich ook heel goed als basis voor deze kaarten.


Ik heb er maar gelijk 2 gemaakt zodat je met 1 mal gelijk wat meerdere opties ziet.
Ik heb voor een bruiloft nog een kaart nodig, dus deze collectie kon ik daar mooi voor gebruiken. 

Ik heb de basismal 2x uit wit kaartkarton uitgestansd en hier een soort standaard van gemaakt zodat de kaart ook makkelijk kan blijven staan.


Bij de volgende kaart heb ik ook de mal dubbelgevouwen en de kleinere mal er weer los bovenop geplakt. Zo krijg je gelijk weer een ander model ervan.
Ik hoop dat ik jullie met deze kaartjes ook kan inspireren. Wil je zien hoe ik deze kaarten heb gemaakt? Bekijk dan onderstaand filmpje:Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.
Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX