zondag 22 maart 2020

FacebookLIVE - Paaskaart met STENCILSL265 en Beauty in Bloom

Afgelopen week heb ik weer een LIVE uitzending gegeven in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep. Deze keer heb ik een leuk klein schattig paaskaartje gemaakt (9,5 cm hoog) met het prachtige papier van Mintay Papers - Beauty in Bloom.

Onder aan deze blogpost zal ik ook de video nog plaatsen zodat je de complete opbouw kunt bekijken.


Voor de basis van de kaart heb ik de nieuw ticketmal STENCILSL265 van Studio Light gebruikt, deze heb ik uit het Florence Cardstock Corn uitgestansd en daarna de matlaag uit Florence White. De bovenste laag is het designpapier van Mintay uit het kleine 15,2 x 15,2 cm paperpad.

Op de achtergrond heb ik her en der nog wat gestempeld met nieuwe stempels van Marianne Design. Op die manier krijg je nog een beetje een eigen draai aan je designpapier. Ik heb hiervoor de Archival Distress Ink Fossilized Amber gebruikt.

Daarna heb ik aan de linkerkant nog een leuk paasei geplakt, hiervoor heb ik een stansmal van Noor! Design gebruikt. Op het paasei heb ik een tekst gestempeld met nieuwe stempels van Marianne Design. Hiervoor heb ik de Archival Distress Ink Hickory Smoke gebruikt.

Aan de onderkant heb ik nog een leuk grasrandje gemaakt. Hiervoor heb ik 2 verschillende stansmallen van Joy! Crafts gebruikt zodat je het gras in 2 laagjes op kunt bouwen.

Daarna heb ik wat elementen uit het paperpad en een scrapvel geknipt en deze opgeplakt. Aan de rechterkant heb ik hetzelfde gedaan.

De paaseitjes heb ik uitgestansd met een stansmal van Noor! Design.

Wil je de hele opbouw bekijken? Kijk dan onderstaande video:
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Ticket nr.265 Mintay Papers - Beauty in Bloom - MT-BIB-09 Paperpad Mintay - Beauty in Bloom 15,2 x 15,2 cm - MT-BIB-08 Marianne Design - Clearstamp - Texture Stamps - Tiles Marianne Design - Clearstamp - Texture Stamps - Script Marianne Design - Clearstamp by Marleen - Hallo Lente & Pasen Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #1 Tim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #3 Joy! Crafts - Cutting stencil - No End kleine grasrand Joy! Crafts - Cutting stencil - No End grasrand Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Blauwe mal - Happy Easter Florence Cardstock - Texture 12x12" - White Florence Cardstock - Texture 12x12" - Corn Florence Cardstock - Texture 12x12" - AcaciaVaessen Creative - Craft Punch Butterfly - mini 5 Vaessen Creative - Craft Punch Butterfly - Small 5 

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX