woensdag 6 februari 2019

DIY Pakket - Flip Top Album Dreamland

Een tijdje geleden heeft onze medewerkster Gerdie van Beek een super leuk Flip Top Album uitgewerkt voor de winkel. Deze hebben wij weer als DIY pakket voor de webwinkel gemaakt.
Ik vond het album zo gaaf dat ik er zelf ook 1 gemaakt hebt, deze wil ik vandaag even aan jullie laten zien.

Dit was voor mij ook gelijk dé gelegenheid om een keer te leren werken met het Kraft-Ex om het doosje te binden. Dit werkt wel weer heel erg mooi.

Dit pakket is leverbaar in 2 verschillende variaten: AB Studio In Wonderland Collectie of AB Studio Dreamland Collectie. Ik heb hem zelf gemaakt met de Dreamland Collectie.


Zoals de naam al zegt: een Flip Top album... er moest dus wel iets speciaal aan dit album zitten. Het is een soort doosje waar je het deksel weer af kunt halen. Deze blijft aan de achterkant wel vast aan je project zitten. Als je deze openklapt komen er allemaal enveloppen uit je doosje vallen. Het is dus een soort enveloppenalbum in doosje.


Er zitten 8 C6 enveloppen in verwerkt. Op de voor- en achterkant van de envelop kun je foto's gaan verwerken, maar ook zitten er in de enveloppen nog weer labels zodat je daar ook op de voor- en achterkant nog weer foto's kunt plakken. Al met al dus ruimte voor behoorlijk wat foto's.

Ik heb bij dit album tot nu toe alleen de voorkant beplakt, de rest komt tzt nog wel (ergens een doos tijd tekort, herkenbaar??)
Op de voorkant heb ik een oude foto van mijn vader met zijn tweelingzus en hun opa en oma. Wat zijn ze toch leuk die zwart/wit foto's van vroeger hè?

Voor de decoratie heb ik allerlei elementen uit het designpapier geknipt en zelf nog wat bloemetjes erbij gedaan. De accessoires zitten niet in het pakket.

Verder is het een compleet pakket van:
* Kraft-Ex
* Chipboard
* Wit kaartkarton
* Kraft Cardstock
* Paperpad Dreamland of In Wonderland
* Boekschroef
* C6 enveloppen
* Werkbeschrijving met veel foto's

Lijkt het jou ook leuk om zo'n album te maken? We hebben ze nog te koop voor € 34,95 in de webwinkel. Je kunt ze via onderstaande link bestellen:


Wil je dit album liever in een filmpje bekijken? Dat kan ook:Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX