dinsdag 19 december 2017

Studio Light Mixed Media - MEOW

Vandaag wil ik jullie deze fleurige kaart laten zien, gemaakt met de nieuwste Mixed Media lijn van Studio Light. Ik heb hierbij gewerkt met de Distress Oxide inkten.


Als eerste ben ik begonnen om de basis van de kaart uit te stansen met een kaartvorm mal van Studio Light uit de Romantic Botanic lijn. Hiervoor heb ik het WaterArt Aquarelpapier 300 grams van Kippers Hobby voor gekozen omdat dit lekker veel water aan kan.

Daarna ben ik begonnen om wat structuur aan te brengen met diverse mask stencils van SL met de Transparante Texture Paste van Dutch Doobadoo. (de witte lijnen). Doordat deze pasta geen kleur aanneemt blijft dit wit.
Daarna ben ik begonnen om kleurtjes Distress Oxide inkten op de ondergrond aan te brengen, ik heb de kleurtjes Picked Raspberry, Peacock Feathers, Spiced Marmalade en Fossilized Amber gebruikt. Ik doe dit altijd met de fijne sponsjes van Viva Decor.

Daarna heb ik nog met allerlei mask stencils wat patronen op de ondergrond aangebracht, hierbij heb ik ook gewerkt met de Oxide inkten.


De stempels van de kat heb ik op een extra stukje aqualpapier gestempels, ingekleurd en er los bovenop geplakt. Deze zijn ook ingekleurd met de Oxide inkten.


Langs de randen heb ik nog wat bolletjes gestempeld met de gave foamstempels van Studio Light. Vind deze zelf wel heel erg tof!

Daarna nog wat teksten gestempeld en als laatste wat highlights aangebracht met de Signo UniBall Black & White.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Clearstamp A5 nr 03 Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Clearstamp A5 nr 04 Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - Clearstamp A6 nr 08 Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - FOAMMB01 Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - MASKMB01 

Studio Light - Mixed Media Rainbow Designs - MASKMB04Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White Uni-Ball Signo -  Broad Point Gel Pen - Black Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Stempelinkt Versafine - Mini - Onyx Black Distress Oxides Ink Pad - Fossilized Amber Distress Oxides Ink Pad - Peacock Feathers Distress Oxides Ink Pad - Picked Raspberry Distress Oxides Ink Pad - Spiced MarmaladeViva Decor - Vierkante zachte sponsjes WaterArt Aquarelpapier - 300 grams - 12 vel Studio Light - Stansmal Romantic Botanic - STENCILRB58Dutch Doobadoo - Texture Paste Transparant Paletmes plastic ass. 5 stuks

1 opmerking:

  1. Oh wat anders dan anders en wat leuk!! Lekker fris in deze kleuren en met deze stempels.
    Ik hou ervan!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX