maandag 25 december 2017

Label Merry Christmas

Vandaag op 1e kerstdag wil ik jullie deze kerstlabel laten zien. Dit zal waarschijnlijk 1 van mijn laatste kerstcreaties zijn, alhoewel... meestal vind ik het rond deze tijd nog wel leuk om er even mee door te gaan. Dan heb ik gelijk weer een voorraadje voor volgend jaar.

De basis is de XL label mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik al best vaak gebruikt, dit is wel 1 van mijn favoriete mallen. Het papier wat ik heb gebruikt is van Maja Design, de Joyous Winter Days. Ook het plaatje en de postzegel komen uit deze lijn.


Voor het basispapier heb ik het Creme cardstock van Maja Design gebruikt. Ideaal dat Maja Design zelf ook bijpassend cardstock heeft, scheelt veel zoekwerk. Voor de banner met tekst Merry Christmas heb ik de onderste border van het designpapier afgeknipt en deze gemat op rood cardstock.


De prachtige Poinsettia is gemaakt met een Creatable van Marianne Design. Daarachter nog een prachtige groene tak en wat bruine decoratietakjes. Ook deze zijn gemaakt met stansmallen van Marianne Design. Achter het vintage plaatje heb ik ook nog de ijskristallen hoekmal van Marianne Design gebruikt.

Verder ter decoratie nog allerlei kantjes, knoopjes, touwtjes, dennenappels en ijzeren sterretjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige kerstavond.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Scrappapier Maja Design - Joyous Winterday - EphemeraScrappapier Maja Design - Joyous Winterday - Christmas Time Scrappapier Maja Design - Joyous Winterday - Chilly Maja Design - Monochromes - Joyous Winterdays - Creme Marianne Design - Craftables - Tiny`s Pine Tree Branch Marianne Design - Creatable - Petra`s Poinsettia`s Marianne Design - Creatable - Snowflakes corner Marianne Design - Creatable - Petra`s Twigs Tim Holtz - Idea-Ology Adornments - Stars Hemp cord - 1.33mm x9.1m x4 - Ass. Earthy 0.5mm Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - XL Flag 

1 opmerking:

  1. Hey jennine,
    Voor je laatste kerstkaart is er maar 1 woord, ze is meer dan PRACHTIGGGGGG
    MVG GINA BELGIË

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX