woensdag 8 juli 2015

My Botanic Garden

Vandaag laat ik nog maar een keer weer een kaart zien met een stansblok van Studio Light, deze keer weer de My Botanic Garden. Ze zijn zó ideaal voor snelle kaarten :)


Het plaatje met de bloemen komt ook uit het blok, achter dit plaatje heb ik een Creatable LR0317 van Marianne Design verwerkt. Deze heb ik uit wit cardstock gestansd en de randen aangezet met Distress inkt Victorian Velvet.

Achter de Creatable heb ik nog wat Softboard Art Honeycomb van Dutch Doobadoo verwerkt en wat grasvezel.


Onderaan een flinke bloementoef, achter de bloementoef zie je de stansmal Trailing Ivy van Creative Expressions.
De tekst bedankt heb ik gemaakt met de Label Letters van Tim Holtz.


Ook heb ik nog de prachtige Paper Art borders van Dutch Doobadoo gebruikt, deze zie je achter de roze strook designpapier.

Met een paar extra toevoegingen krijg je dus een prachtig geheel en heb je de kaart ook snel af.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond. Dutch Doobadoo - Laser Paper Art A5 - Borders Dutch Doobadoo - Soft Board A5 - Honeycomb  Stansblok Studio Light - My Botanic Garden Creatable - Petra`s Circle & Crown Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy DecoArt Media - Crackle Paint WhiteTim Holtz - Distress Inkt - Mini Kit 6 Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters


1 opmerking:

  1. Oh Jenine, wat is dit weer een plaatje! Zo mooi gemaakt!! Groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX