vrijdag 17 juli 2015

Happy New Year

Vandaag op deze lekkere zomerse dag breng ik jullie een beetje verkoeling met deze kerstkaart. De nieuwe kerstspullen komen allemaal al binnen en dan begint het toch altijd een beetje te kriebelen om weer te starten met de kerstkaarten.Dit kaartje heb ik gemaakt met het prachtige paperpad Shabby Christmas van Noor! Design. Deze heeft echt prachtige kleuren. Het model van de kaart is gemaakt met de Crealies - Create A Card mal nummer 4. Deze heb ik uit fluweelkarton wit gestansd.Op deze foto kan je wel zien dat het echt een trapje is. Op de trapjes heb ik de nieuwe kerstbomen en de rendieren van Noor! Design verwerkt.

Aan de zijkant heb ik de prachtige sterrenrand gebruikt. Deze heb ik op kleur gebracht met de stempelinkt Versamagic - Aqua Splash

Achter de bloemen heb ik de kleine takjes van Leane Creatief verwerkt.


Aan de linkerkant heb ik de halve sterrencirkel van Noor! Design gebruikt. Deze heb ik weer gemat op designpapier. Aan de cirkel heb ik de wandjes van Noor! design verwerkt.

Aan de rechterkant zie je ook nog een tekststempel van Noor! Design, verwerkt op een kleine label van Crealies.
Het plaatje is een ingekleurd afdrukje van Wee Stamps / stansvel The Hobby House.. Deze heb ik uitgeknipt en met 3D kit opgeplakt. Voorop heb ik nog wat sneeuw gemaakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze winterse kaart kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.

Stansmal - Crealies - Create A Card - nr 4  Stansmal - Crealies - Crea-nest-Lies XXL - No 1 Labels & Tags Klok Paperbloc - 15 x 30 cm - Shabby Christmas  Noor! Design - Cutting & Embossing stencil -  Winter Wishes - Gloves & Hat Noor! Design - Winter Wishes - Circle Stars Noor! Design - Cutting & Embossing mal - Happy Holidays - Reindeers Noor! Design - Happy Holidays - Kerstbomen Joy Crafts! - Clearstamps - A5 Happy Holidays  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren  VersaMagic - Aquatic Splash DecoArt - Snow Tex - 4oz Stansmal - LeCrea Lea’bilitie® - holly leave, pine branches

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX