vrijdag 31 juli 2015

Geboortekaartje Raf

Ik ben weer terug van een heerlijke vakantie in Oostenrijk. We hebben het echt onwijs  mooi gehad. Het is al een prachtig land en we hebben het ook echt getroffen met het weer. Kortom, ik kan terugkijken op een fantastische vakantie :-)

Na de vakantie lag het DT pakketje van Dutch Doobadoo op mij te wachten, ik kon het niet laten om er gelijk mee aan de slag te gaan. Ook lag er een geboortekaartje van mijn vriendin in de brievenbus, zij was bevallen van een zoon Raf, dus heb maar gelijk voor haar een geboortekaartje gemaakt met de nieuwe Dutch Doobadoo mal.

Ik heb hiervoor de Shape Art mal Teardrop gebruikt. Wat een leuk model is het weer. Het prachtige papier wat ik hiervoor heb gebruikt komt uit het Baby blok van Noor! Design.


Het plaatje komt uit een Paper & Pictures blokje van Noor! Design.


In de linkerhoek heb ik een klein sofboard hoekje met speentjes van Rive-Creatief geplakt. 
Verder zie je ook nog de blauwe mal 6002/0421, deze heb ik iets achter het plaatje geplakt.
Aan de rechterkant heb ik op de vlaggenlijn 6002/0277 de naam gemaakt met de Label Letters van Tim Holtz.


Achter de bloementoef heb ik nog een stukje filmstrip ribbon van Tim Holtz verwerkt. Op de bloemen een klein strikje gemaakt van Scrapperfloss.
Aan de linkerkant zie je ook nog 2 kleine hobbelpaardjes, dit is Cardboard Art van Dutch Doobadoo. De bovenkant heb ik hier afgehaald zodat de ribbels tevoorschijn komen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Dutch Doobadoo - Shape Art - Frames teardrop Dutch Doobadoo - Cardboard Art - Rocking Horse  Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rechthoek frame + inhoud Noor! Design - Cutting Die - Party FlagsNoor! Design - Paperpad 30,5 x 30,5 cm - Baby Noor! Design - Paper bloc - Paper & Pictures - Everyday Rive-Creatief - Hoek speentjes Scrappersfloss Karen Foster - Bone Tim Holtz - Filmstrip ribbon Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters Paper Distresser - Tim Holtz

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX