zaterdag 24 januari 2015

Vintage Friends

Vandaag is het mijn beurt om iets te laten zien op het HobbyVision DT blog. Ik heb gekozen om een kaartje te maken met de prachtige Vintage knipvellen van Nellie Snellen. Voor deze kaart heb ik het knipvel NEVI054 gebruikt. 


Het paperpadje Vintage Textures 6011/0039 past perfect qua kleur bij dit plaatje. Voor het cardstock heb ik kraft en zwart gecombineerd. De randen zijn aangezet met Crackle Paint white. Dit is voor mij echt onmisbaar bij mijn kaarten.
Het ribbelkarton wat ik heb gebruikt is van Joy! Crafts, dat geeft nog een "stoere" uitstraling aan het geheel.De Kraft label is van Dutch Doobadoo, ideaal deze kant en klare labels. Achter de label heb ik de Noor! Design swirl 6002/0359 verwerkt.
De 2 zwarte roosjes zijn gewoon kant en klare roosjes, het Kraft roosje heb ik gemaakt met de Roll Up roses 6002/0384. De blaadjes zijn Paper Art Kraft labels van Dutch Doobadoo.


Achter het Vintage plaatje zit de blauwe doily 6002/0304 verwerkt en ook de border 6002/0362 heb ik verwerkt op de kaart.


Aan de linkerkant heb ik nog 2 Softboard art puzzelstukjes verwerkt van Dutch Doobadoo, hierop heb ik gestempeld met de Grunge stempel. Het strik van tule heb ik bevestigd met een parelbrad.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Knipvel Nellie Snellen - NEVI054 - Vintage Friends DecoArt Media - Crackle Paint White Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Fijn MD Decoration - Brads - Crystal, White and offwhite Decoratie hoekjes antiek zilver/koper 4 Paper Distresser - Tim Holtz3 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart Jenine !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje is dit!
  Prachtig met dat kraft!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig. Echt een schatje.....zo mooi gedaan. En wat zijn die plaatjes van Nellie Snellen leuk hè.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX