zondag 11 januari 2015

Fotoverslag Daverende Doobadoo Dag

Afgelopen vrijdag 9 januari was het zover, onze eerste Daverende Doobadoo Dag. Wat was het een ontzettend leuke dag, het was een "Daverend" succes. Daarom zijn we achter de schermen alweer druk aan het plannen met een datum voor het najaar... dus houdt het in de gaten :-)

In totaal waren we met 60 workshoppers, dus het was een hele grote groep. Iedereen was verdeeld in groepjes van 12 personen. Over heel de dag door kon je 4 workshops gaan volgen.

Er had steeds 1 groepje van 12 personen een uur "pauze", dan had je even tijd om "op adem" te komen, te kijken bij de workshops, aan te schuiven bij de Make & Takes of even lekker beneden te gaan shoppen.


Zoals je hier op de foto ziet is het echt wel een hele grote groep.


Workshop 1 (Mixed Media op MDF) werd verzorgd door Annie Fransen en Diny Sprakel. Hier leerde je o.a. werken met de structuurpasta & de mask stencils van Dutch Doobadoo. Dit werd verwerkt op het MDF Paint Palette van Dutch Doobadoo. Om het Mixed Media project op kleur te brengen maakten we gebruik van de Pearlescent PanPastels. Kortom, een workshop waar je best wel veel verschillende dingen leerde.

Hier nog wat foto's van deze leuke workshop:

Workshop 2 werd verzorgd door Kim van Endschot en Brenda van der Burg. Hun workshop was het MDF Hobbelpaard van Dutch Doobadoo. Dit keer hebben we iedereen laten werken met het papier van ScrapBerry's. Dit papier is prima op MDF te plakken met de Dutch Doobadoo alleslijm.


Je leerde hier ook werken met de Mask stencils van Dutch Doobadoo, deze keer hadden we gebruik gemaakt van de Modellier creme van Viva Decor. Dit heeft een mooie parelmoerglans.


Ook lieten we bij deze workshop zien dat je ook heel goed de Paper Art blaadjes op kleur kan brengen met Distress Inkt.

Workshop 3 werd verzorgt door Astrid Broer en Monique Haarhuis. Bij hun leerde je hoe je de Softboard Art puzzelstukjes leuk kan verwerken op een kaart. Wij hebben erop gestempeld met de Grunge Stempels van Noor! Design en de randen bruin gemaakt met Distress inkt.
Ook hebben we de Kraft Paper Art blaadjes verwerkt op het project.
Workshop 4 werd gegeven door Janet Blaauw. Bij deze workshop ging je een klein cadeautasje maken, hiervoor hebben het tasjesmalletje van Dutch Doobadoo gebruikt.
Bij deze workshop hebben we ook veel verschillende materialen gebruikt zoals de Cardboard Art hartjes, Laser Paper Art borders, vlinders & blaadjes. Het Paper Art hebben we op kleur gebracht met de Pearlescent PanPastels.
Corina van Holstein verzorgde een Make & Take met het nieuwste envelopjesmalletje van Dutch Doobadoo. Hier hebben we ook o.a. de Paper Art Sneeuwpopjes op verwerkt.
Ook kwam bij deze Make & Take de Structuurpasta nog weer aan bod, we lieten zien hoe leuk het is om de kleine ijskristallen van Viva Decor daarin te verwerken.


Bij de laatste Make & Take kon je bij Joyce Martens aanschuiven om een klein cadeauenvelopje te maken. hiervoor hadden we de envelopjesmal van Dutch Doobadoo gebruikt.
Hierop hebben we nog weer de Structuurpasta & de Mask Art stencils verwerkt.


Kortom, het was echt een heel pittig en vol programma.
Maar.... zo kon je wel héél veel leren op 1 dag en weet je gelijk hoe je kan werken met de verschillende producten.

Omdat het zo'n pittig programma was hoort er natuurlijk wel een lekkere lunch bij, voor iedereen was er een heerlijk broodje en een plak krentewegge:


Het was voor ons echt een hele geslaagde, leuke & gezellige dag. Er komt dus zeker een vervolg.... en ik kan al verklappen dat het deze keer wel op een zaterdag zal zijn :)

Ik hoop dat jullie aan de hand van deze foto's toch een beetje na kunnen genieten. Ik zit in ieder geval nu met het typen van dit verslag weer met een BIG SMILE op mijn gezicht. Het was een dag met een gouden rand.

9 opmerkingen:

 1. Het was inderdaad een dag met een gouden randje! Jenine en team bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker, en het was leuk! Blij dat ik erbij was. Bedankt voor het organiseren, echt voor herhaling vatbaar. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dat er gezellig uit...ben een beetje jaloers...:(
  Nee hoor, heerlijk dat het zo geslaagd was en het ziet er super verzorgd uit.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was erg leuk om mee te maken dus voor herhaling vatbaar....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor het organiseren het was een enorm gezellige en leerzame dag Jenine en team bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er erg gezellig en super leuk uit!
  ik hou het in de gaten voor de volgende keer!
  groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het was erg leerzaam Jenine ik heb weer veel geleerd van verschillende producten ik heb genoten Bedankt.

  Groetjes Martha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het was een super dag, zeker voor herhaling vatbaar. Toch weer veel geleerd!
  Groetjes Rikie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuk verslag! De volgende keer probeer ik erbij te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX