donderdag 29 januari 2015

Dutch Doobadoo Card Art Presents

Vandaag zijn de nieuwe Dutch Doobadoo artikelen bij ons binnengekomen. Dit keer is het een "Happy Birthday" serie. Wel een hele algemene serie dus, want iedereen maakt wel verjaardagskaarten ;-)

Als eerste ben ik begonnen met de Card Art Present, dit is wel een super leuk model.


De basis heb ik gemaakt van paars / lila kaartkarton, het designpapier komt uit een paperpad van Wild Rose Studio - Bella's Birthday. Deze past er heel goed bij.


Het strik heb ik losgeknipt en met 3D kit opgeplakt. In het midden een paar bloemen en wat takjes. De takjes zijn gemaakt met de Vintage Flourishes mal 6003/0037.
Ook zie je bovenaan de nieuwe Paper Art Party Garlands. Deze heb ik gewoon wit gelaten.Aan de linkerkant ook nog een bloementoef, hier heb ik ook de Vintage Flourishes takjes 6003/0037 en 6003/0038 gebruikt.
Daarboven een vlinder, deze is gemaakt met de stans van Wild Rose Studio - Little Butterfly.


De tekst Birthday Wishes heb ik gestempeld met de Birthday Greetings (180017/0379)  in een cirkelmal van Wild Rose Studio - Flower Circle (115636/0007)

Daarboven zie je nog 2 Cardboard Art balloons. Hier heb ik nog een klein roze touwtje aan bevestigd.
Het cadeautje is dus eigenlijk een insteekkaart. Als je deze insteekkaart uit het omhulsel haalt heb je nog weer een kaart op zich.Hier heb ik diverse cadeautjes op geplakt, gemaakt met de Noor! Design Presents 6002/0350.
De plaatjes zijn kant en klare ingekeurde kaartjes van Wild Rose Studio. Ideaal voor "snelle" kaarten.

Ik hoop dat ik jullie met deze "Present" weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige avond.Printed Panels - Wild Rose Studio - Bella Paperpad Wild Rose Studio`s - Bella`s Birthday Stansmal - Wild Rose Studio - Specialty die Little ButterflyDecoArt Media - Crackle Paint WhiteStampendous Fran-táge - Shabby Embossing Enamel - White Vivant - Koord Katoen fijn - rozePaper Distresser - Tim Holtz


1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX