woensdag 10 december 2014

MDF 3Luik Dutch Doobadoo

Vandaag laat ik jullie het nieuwe MDF 3luik met hart van Dutch Doobadoo zien. Is hij niet ontzettend leuk?
Ook leuk om te maken als een persoonlijk cadeau voor iemand, dat heb ik bij deze dus ook gedaan. 


Het papier wat ik heb gebruikt is van ScrapBerry's - Elegy. Het papier op zich is al heel erg mooi, dus heb er niet al te veel versiersels bij gedaan.

Ik ben begonnen met het omtrekken van mn MDF vorm op het designpapier, dit netjes uitgeknipt. De randen bewerkt met witte Crackle Paint en daarna opgeplakt met de nieuwe Dutch Doobadoo All purpose Hobby Glue. Met deze lijm kan je prima op MDF plakken.


Aan de linkerkant zie je een bloementoef, daarachter een mooie klimop verwerkt. Deze is gemaakt met een stans van Creative Expressions - Trailing Ivy. Daarboven fladdert een klein vlindertje, dit is een Laser Art vlinder. Deze heb ik zwart gemaakt met de Distress inkt Black Soot.

De letters Jaap heb ik gemaakt met het alfabet stencil 470.755.002. Hiervoor heb ik de Darwi Acryl pen zwart gebruik.


Aan de rechterkant ook weer een bloementoef. De Paper Art labels heb ik op kleur gebracht met Distress Inkt Black Soot en daarna met de Label stickers er de datum op gezet.


Onder de opening van het hart heb ik nog een Paper Art strik verwerkt. Hierop heb ik Stickles Zilver gedaan. Ziet er ook wel erg leuk uit toch?

Ik hoop dat ik jullie met dit 3luik weer kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag. 
Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing IvyDarwi - Acryl Opak Marker - Thin Point 3ml - Black DecoArt Media - Crackle Paint WhiteTim Holtz - Filmstrip ribbon Tim Holtz - Idea-Ology - Label Letters Stickles - Glitterglue - Silver 

Scrappapier ScrapBerry`s - Elegy - Moment1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX