maandag 22 december 2014

Fleshanger Jingle

Vandaag laat ik jullie nog een fleshanger gezien, gemaakt met de Fleslabel hanger van Dutch Doobadoo. Zo heb je heel snel nog een leuk cadeautje voor de feestdagen ;-)Het gebruikte designpapier komt uit het paperblok Winter Wishes 6011/0306. Aan de zijkanten van de label heb ik de prachtige blauwe randmal 6002/ 0260 verwerkt. Hij is wel echt heel mooi fijntjes.
Ook heb ik de nieuwe blauwe vierkante mal 6002/0399 verwerkt op de hanger. Deze heb ik uit Kraft cardstock gestansd en daarna gemat op lichtblauw kaartkarton.


Ik heb op deze fleslabel een Merci doosje verwerkt. Deze heb ik gesneden met mijn Silhouette Cameo, het patroon kan je in deze groep vinden:

Op de bovenkant heb ik wat muziekpapier 6011/0027 verwerkt. Dit heb ik afgescheurd, verfrommelt en daarna opgeplakt. Er omheen wat Raffia gewikkeld en daar een bedeltje aan gehangen.


Bovenaan nog een flinke bloementoef. Daaronder een Kraft label met tekst van Dutch Doobadoo.
Ook zie je nog de prachtige IJskristallen van Noor! Design. Deze heb ik uit glitterkarton gestansd en iets achter het Merci doosje laten vallen.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren.
Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.DecoArt Media - Crackle Paint White Home Deco - Sisalfaser 20 gr - brown Nature Raffia - beige/nat.beige/natuur -  1 PK (25 GR) Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersJoy! Crafts - Papierset A4 - glitter wit1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX