zondag 14 december 2014

Fleshanger Hugs & Kisses

Vandaag laat ik jullie deze fleshanger gezien, deze heb ik gemaakt met de Dutch Doobadoo mal. Even natekenen op kraft, uitknippen, en je hebt de basis klaar :-)


Het gebruikte papier is van ScrapBerry's - Afternoon Tea. Een prachtige serie met heel mooi papier met "houtstructuur".De stempel die ik heb gebruikt is ook van ScrapBerry's - Bear with Cupcakes. Dit is een vel waarop 2 stempels van beertjes zitten en nog wat losse stempeltjes, en dat voor maar € 2,50. En ze stempelen ook nog eens ontzettend goed :-)
Ik heb het beertje ingekleurd met mijn l'Aquarelle.

Achter het afdrukje heb ik de blauwe ovalen mal 6002/0304 van Noor! Design verwerkt, deze blijft toch wel favoriet bij mij. In de linkerhoek nog een bloementoefje. Daarachter zie je de Kraft blaadjes van Dutch Doobadoo.


Ook heb ik de nieuwe hartjesmal 6002/0382 van Noor! Design verwerkt, wat is hij weer gaaf hé? Het hartje met vleugels heb ik ook verwerkt en in het midden een parelhartje geplakt.


Aan de zijkant nog de bijpassende hartjesborder 6002/0252 uit de serie Sending Love.

Ik hoop dat ik jullie met deze label weer kan inspireren.
Wisten jullie trouwens al dat ik ook Instagram heb? Af en toe laat ik tijdens het freubelen daar alvast een "Sneek" zien. Zo had ik bijv. 4 weken geleden deze Sneek al laten zien, maar komt hij uiteindelijk nu pas op mijn blog (meestal wel eerder al hoor, maar was nu ff 2x achter elkaar gevloerd door de griep dus loop wat achter..lol..)

Dit is de link naar mijn Instragram:


Wil je niks missen, wordt dan volger :-)

Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.
Scrappapier ScrapBerry`s - Afternoon Tea - Mint Dreams Clearstamp ScrapBerry`s - My Little Bear - Set of stamps - Bear with cupcakes  Sennelier - l`Aquarelle set 48 halve napjes + penseel Tim Holtz - Idea-Ology - Label LettersDecoArt Media - Crackle Paint White2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX