zaterdag 11 april 2020

FacebookLIVE - Art Journal pagina - Change your Thoughts

Ik heb gisteravond weer een LIVE uitzending gegeven in onze Create it with HobbyVision Facebookgroep. Deze keer totaal niet voorbereid en zonder plan, maar vaak zijn dat nog de mooiste uitzendingen.

Deze keer heb ik een pagina gemaakt in mijn grotere Art Journal (JOURNALJMA02). Ik vind zelf dit formaat erg prettig om op te werken. Deze keer is het een enkele pagina geworden.Ik ben als eerste begonnen om de pagina op kleur te brengen met de Distress Oxide inkten. Ik heb de kleuren Stormy Sky, Pumice Stone en Hickory Smoke gebruikt. Deze keer heb ik gewerkt met de sponsjes van Viva Decor. Daarna met de Distress Sprayer water op de pagina gedaan om alles te laten oxideren en in elkaar laten lopen.

Ik heb daarna het ricepapier RICEJMA07 op mijn pagina geplakt met de Liquitex Gel Medium.
Daarna kun je aan de slag met diverse mask stencils, ik heb de nieuwe Dutch Doobadoo mask stencils gebruikt. Ook hiervoor werk ik gewoon met een sponsje.Als je tevreden bent over de achtergrond ga je nog wat leuke details stempelen. Ik heb diverse stempels uit de JMA Collectie gebruikt. Voor het stempelen heb ik de Oxide inkten gebruikt maar ook de Archival Pebble Beach.

Daarna heb ik wat Nuvo Crackle Mousse Russian White aangebracht. Ik heb dit met het Baroque mask stencil (MASKJMA05) gedaan. Dit kan je het beste aan de lucht laten drogen.
Ook heb heb ik nog een mooi stenen muurtje gemaakt, hiervoor heb ik de kleur Egyptian Gold gebruikt.


Daarna heb ik een mooie rand om mijn project gemaakt met de Cadence Vintage Legend kleur Mink, dit heb ik ook her en der met een spatel over mijn pagina gesmeerd.

Als laatste nog wat leuke teksten uit mijn stickerboekje (STICKERJMA01)

Wil je het hele proces bekijken? Bekijk dan deze video:
Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Distress Oxides Ink Pad - Stormy Sky Distress Oxides Ink Pad - Pumice StoneDistress Oxides Ink Pad - Hickory Smoke Tim Holtz - Distress - Collage 0,75" brush Ranger - Distress Sprayer (Tim Holtz) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Clearstamp A6 - 09 (Quotes) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 02 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Rice Paper A4 - 07Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Mask Stencil A6 - 05 (Baroque) Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 01 Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection 3.0 - Art Journal 21 x 26 cmRanger - Embossing Powder - Speckle - BlueberryTim Holtz - Distress Archival Ink - Mini Kit #3Ranger - Archival Inkt - Pebble Beach Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes Viva Decor - Palet Knife (Spatels) - set Liquitex - Matte Acrylic Gel Medium - 8oz Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Letters Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Mandala Cadence - Vintage Legend Gesso - Mink / Grijs Vaessen Creative - Embossing heat tool - 2 positions PRE-ORDER 10 - Nuvo - Crackle Mousse - Egyptian Gold PRE-ORDER 10 - Nuvo - Crackle Mousse - Russian White Vaessen Creative - Work Easy Metal Magnetic Board - 30,5x30,5cm Uni-Ball Signo - Bold Point Gel Pen - White

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX