vrijdag 17 november 2017

Mixed Media - Pronty Klembord


Mixed Media is ook erg verslavend om te doen. Bij mijn vorige project vertelde ik nog dat ik het zo "eng" vond om mijn creatie op kleur te brengen... maar als je er dan 1 klaar hebt dan wil je ook zo weer met de volgende aan de slag. Dus ben ik aan de slag gegaan met dit MDF klembord van Pronty.


Als eerste ben ik begonnen om de ondergrond helemaal in de zwarte gesso te zetten. Daarna heb ik wat structuur met een mask stencils van Pronty aangebracht. Hiervoor heb ik de transparante Texture Paste van Dutch Doobadoo gemengd met de Lindy's Stamp Gang Magical Shakers Guten Tag Teal. Je krijgt dan een hele mooie glimmende blauwe structuurpasta. Dit ligt op de gesso dus behoud zijn eigen kleur.

Daarna heb ik allerlei materialen bij elkaar gezocht die ik graag wilde verwerken op mijn klembord. Hiervoor heb ik allerlei metalen bedels, kleifiguren, metalen bedels etc verwerkt. Ook heb ik nog wat ribbelkarton gebruikt.Daarna ben ik alles op kleur gaan sprayen, hiervoor heb ik 4 kleuren sprays gebruikt:
* Lindy's Stamp Gang Starburst: Salt Water Taffy, Open Arms Amethyst, Time Travel Teal
* Craft Emotions Sprays: Glimmer Bronze

Dit heb ik goed laten drogen en daarna ben ik met de wax aan de slag gegaan. Hiermee kun je echt toveren en krijg je super veel glans op je creaties. Ik heb hier de volgende wax voor gebruikt:

* Art Alchemy Wax: Aged Brass & Amethyst Magic
* Nuvo Embellishment Mousse: Aquamarine & Cosmic Brown
Hier nog even een close-up van mijn project. Zo kun je een beetje de mooie glans zien. Ook heb ik nog de 3D balls verwerkt op de ondergrond en op de bloemen nog wat Mini Pearls. Deze Mini Pearls heb ik opgeplakt met de Glossy Accents.

Ik hoop dat ik jullie met dit project kan inspireren. Heb je nog vragen? Laat het mij gerust weten.

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond. Bedankt weer voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.


Pronty MDF - Clipboard A4 - clip met oogDutch Doobadoo - Gesso Black 250 ml Dutch Doobadoo - Texture Paste Transparant Paletmes plastic ass. 5 stuks Pronty - Mask stencil - A5 Dots Pattern  Finnabair - Art Alchemy Antique Brilliance Wax - Amethyst Finnabair Art Alchemy - Metallique Wax .68 Fluid Ounce - Aged Brass Finnabair - Art Basics - 3D Gloss Gel - 8.5oz Lindy`s Stamp Gang - Magical Shaker - Guten Tag TealLindys Stamp Gang - Starburst - Time Travel Teal Lindys Stamp Gang - Starburst - Open Arms Amethyst Lindys Stamp Gang - Starburst Spray - Salt Water Taffy CraftEmotions - Ink Spray 30 ml - Glimmer parel Brons Creative Paper Clay - 4oz. (113 gram) Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Woodland Martha Stewart - Crafter`s Clay Silicone Molds - Antique Plaid - Mod Mold - Ornaments Wilton - Fondant Mold - Fern Charms - Vintage ink nibs 32*7mm - Antiek Zilver (3stk) FabScraps - Vintage Findings - Mini Handle Old Brass Metal Art - Rozet brons - 5 stuks Metal Art - Bierdop plat zilver - 10 stuksDecoratie hoekjes antiek zilver/koper 7 Steampunk buttons - Antique Gold Key 15/Pkg Tim Holtz - Idea-Ology - Chipboard Quote Chips (58/Pkg)  Mini pearls (zonder gat) - 0,8-1,0mm - Pink Mini pearls (zonder gat) - 0,8-1,0mm - Goud Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard A4 - Grof Dutch Doobadoo - Softboard Art A5 - Puzzle 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX