dinsdag 21 november 2017

HobbyVision Challenge #68 - Winter

Op ons HobbyVision Design team blog is weer een nieuwe challenge van start gegaan met als thema "Winter". Op zich niet zo'n moeilijk thema met al die mooie winterse producten die nu in de winkels liggen.

Wil je ook meedoen? Kijk dan op ons DT blog wat je hiervoor moet doen en bekijk ook de inspirerende voorbeelden van de rest van het team:


Ik ben aan de slag gegaan met de allernieuwste Card Art mal tekst Winter van Dutch Doobadoo, hoe toepasselijk voor deze challenge toch?
Het designpapier wat ik hierbij heb gebruikt is van Studio Light, de Winter Feelings. Deze lijn is echt zo ontzettend mooi om te verwerken. Het papier is al zo mooi dat je er verder weinig aan decoratie bij hoeft te doen.


De bloemen op deze kaart heb ik zelf gemaakt met de stansmallen van Sizzix. De middelste blauwe bloem heb ik uit designpapier gestansd. In het midden wat meeldraden en parelkraaltjes verwerkt. Daarnaast nog 2 witte roosjes geplakt, deze zijn gemaakt met de rol-up roses stans van Sizzix, hiervoor heb ik wit vilt gebruikt. Met vilt kan je deze echt super mooi in model krijgen.

Daarachter nog wat kraft blaadjes verwerkt, ook hiervoor heb ik een stans van Sizzix gebruikt. Op het takje nog wat witte sneeuwbollen.

De zwarte sterren en de label met tekst komen uit een stansvel van Studio Light uit de Winter Feelings lijn.


Rechts boven heb ik een prachtige nieuwe stans van Sizzix gebruikt, de Birds & Stars. Eigenlijk is dit een mal om een gedeelte uit het papier te stansen (opening in de kaart), maar ik vond deze sterren zo leuk dat ik ze ter decoratie heb opgeplakt.

De fiets is ook een nieuwe stans van Sizzix. Deze heb ik uit kraft en uit designpapier gestansd en leuk opgebouwd in 2 kleuren. Op de fiets heb ik 2 vogels verwerkt, deze komen uit een stansvel van Studio Light. Onderlangs nog wat foamball clay van CraftEmotions gebruikt als sneeuwlaagje.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren en dat jullie ook mee gaan doen met deze challenge?

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

PRE-ORDER 6 - Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Text  Studio Light - Winter Feelings - Scrappapier SCRAPWF03 Studio Light - Winter Feelings - Scrappapier SCRAPWF01 Studio Light - Winter Feelings - Stansvel A4 EASYWF599 Studio Light - Winter Feelings - Stansvel A4 EASYWF596 Sizzix - Thinlits - Birds & Stars Sizzix Thinlits - Bicycle - LIMITED EDITION Sizzix - Thinlits Die Set - Meadow Leaf Sizzix - Thinlits Die Set - Flower Scallop Sizzix - Thinlits Die Set - Pretty Flower Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Meeldraden - rood/groen CraftEmotions - Foamball clay - luchtdrogende klei - wit Sneeuwbolletjes Paper Distresser - Tim HoltzJoy! Crafts - Paper for Cardmaking - Cardstock linnen white A4 Viltlapjes viscose - 20x30cm - 1mm - wit
1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX