zondag 21 mei 2017

HobbyVision Challenge #61 - Cirkels / ronde vormen

Op ons HobbyVision Design team blog is weer een nieuwe Challenge van start gegaan. Deze keer is de opdracht: Ronde Vormen

Op zich niet zo heel moeilijk toch? Je kan kiezen voor bijvoorbeeld een ronde kaart, of zoals ik heb gedaan voor cirkel stempels.Voor deze kaart heb ik de vorm van de kaart gemaakt met een Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Deze heb ik nagetekend op het gele Mixed Media papier van Strathmore en dit uitgeknipt. Daarna heb ik de Libelle stempel van Studio Light hierop gestempeld. Deze heb ik ook op maskeerpapier gestempeld, deze uitgeknipt en de libelle afgedekt. Daarna ben ik de achtergrond op kleur gaan maken met Distress Inkt. Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

* Mustard Seed * Fossilized Amber * Dusty Concord * Peacock Feathers * Mermaid Lagoon


Daarna ben ik over de achtergrond nog wat patronen aan gaan brengen met diverse Maak Stencils van Dutch Doobadoo.

Nadat ik daar tevreden over was ben ik over de achtergrond gaan stempelen. Ik heb links boven de Libelle stempel nogmaals met Cloudy Sky van StazOn gestempeld. Over de achtergrond her en der nog wat Bits & Pieces stempels van Crealies gebruikt en nog wat achtergrondstempels van Studio Light. Onder aan deze blogpost zal ik van alle stempels even een kleine foto plaatsen.

De stempel van de script die ik nog weer over de Libelle heb gestempeld heb ik eerst met Versamark inkt gestempeld en daar overheen gouden embossingpoeder gestrooid. Dit heb ik weer verhit met de heattool.De stempels van de druppels zijn van Crealies. Over deze stempels heb ik nog wat Glossy Accents gedaan.
Voor de accenten heb ik nog de witte en de zwarte Sharpie pen gebruikt.

De Libelle heb ik ingekleurd met de Faber Castell Polychromos.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Doen jullie gezellig mee met de Challenge op ons HobbyVision blog? Je hebt t/m 18 juni de tijd om de creatie te plaatsen. De winnaar krijgt een waardebon twv € 10,00 die te besteden is bij www.hobbyvision.nl

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op de plaatjes klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Celebrate Spring - Clearstamp STAMPCS172 Clearstamp Studio Light - Basics - Background nr 180  Ranger - Glossy Accents - mini Nellie`s Choice - Ink applicator - rond Nellie Snellen - Heat Resistant mat / Craft sheet  Ranger - Heat It Tool  Europese versie Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 grams Faber Castell Polychromos - Blikken doos 120 stuks + CD Tim Holtz (Tonic) - Stamping Platform 1708E Masking Paper - A4 - 10 vel Versamark - Inktkussen Dazzle - Frost Stempelinkt - StazOn Midi - Cloudy Sky Stempelinkt - Versafine - Onyx black Distress Inkt - Mini - Dusty Concord Distress Inkt - Mini - Mustard Seed Distress Inkt - Mini - Peacock Feathers Distress inkt - Mini - Fossilized Amber Distress inkt - Mini - Mermaid Lagoon Stampendous - Embossing poeder - Gold Opaque EK tools - Powder Tool Applicator Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - Black Sharpie - Extra Fine Point Poster Paint Marker - White Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Frames label 2 Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art A5 - Golven Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Ruit/Ornament Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Patch Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 8 Broken MeshClearstamp - Crealies - Bits & Pieces - nr 62 Grote cirkels Clearstamp - Crealies - Bits & Pieces - nr 68 Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX