woensdag 12 april 2017

Studio Light - Celebrate Spring

Vandaag wil ik jullie mijn allereerste kaart weer laten zien. Deze kaart heeft heel wat voeten in aarde gekost, maar het is gelukt!

Ik heb deze echt in etappes gemaakt, eerst een keer de mal overtrekken en uitknippen, designpapier knippen. Daarna de mal van het theezakje nog maken. En voor de decoratie had ik uiteraard hulp nodig. Ik had van Astrid Broer nog de prachtige uitgestansde mal liggen, van Tineke van der Linden nog de takjes...en mama is een aantal keer naar boven gelopen om bloemetjes, lintjes, taartrandje etc op te halen... maar het is gelukt :)


De basis van de kaart is gemaakt met de Shape Art mal Square 2 van Dutch Doobadoo, dit is weer een mooi basismodel. Deze heb ik nagetekend op Kraft cardstock en daarna netjes uitgeknipt. De randen zijn bewerkt met een Paper Distresser. Daarna heb ik het designpapier ook nagetekend en uitgeknipt. Ik heb hiervoor het paperpad uit de Celebrate Spring lijn van Studio Light gebruikt. Vind dit echt een super gave lijn!


Op deze kaart heb ik ook de gave Teabag holder mal van Dutch Doobadoo gebruikt, wat is dit weer een leuk model. Ik heb er uiteraard een theezakje in gestopt!  Wat zou jij doen als je terug kon gaan in de tijd? Ik denk dat ik dan 17 december overnieuw zou doen...dan zou ik niet naar de Wintermarkt gaan, wie weet was mij dan wel die ongelukkige val met alle gevolgen van dien bespaard gebleven?? ;-)

Op het theezakje heb ik wat enamel dots geplakt. Deze dots heb ik gemaakt met de Nuvo Drops Apple Green. Ik heb de dots eerst op een transparante sheet gemaakt, gewoon een hele serie... en die heb ik met een dotje lijm opgeplakt. Het voordeel van eerst wat maken op een transparante sheet is dat je kan kijken of je 3 druppels kan krijgen in ongeveer dezelfde grootte!

Achter de Teabag holder heb ik nog de gave ronde mal 6002/0699 van Noor! Design verwerkt.
De mooie vlinder komt uit een stansvel van Studio Light uit de Celebrate Spring lijn.


Uiteraard kan een organzalint met een bloementoef niet ontbreken. Achter de bloementoef heb ik nog wat roze parelsnoer gebruikt. Het witte draad wat ik heb gebruikt is tandenflossdraad. Jammer genoeg is het echte witte icrappersfloss niet meer leverbaar. De prachtige takjes zijn gemaakt met een Craftable Vines CR1396 van Marianne Design.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Ik hoop binnenkort weer met wat nieuws te komen! 
Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag! Bedankt voor jullie bezoekje. XxAlle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op onderstaande producten klikt kom je op de juiste plek in de webwinkel:


Studio Light - Celebrate Spring - Paperpad PPCS51 Studio Light - Celebrate Spring - Stansvel A4 EASYCS564Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Square 2Dutch Doobadoo - Dutch Box Art - Teabag holder Noor! Design - Blauwe mal - Ornament sierlijk Marianne Design - Craftable - VinesNuvo - Crystal Drops - Apple GreenKraft cardstock AtBelle - 300 grams - 20 vel - 30,5 x 30,5 cm Paper Distresser - Tim Holtz Flower Sterms - White WOC Flowers - Pastel Mist Mullberry Paper Roses - 15mm Rayher - Organzalint wit - 25mm Parelsnoer - assortie 5 meter - light pink 

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn om weer een creatie van jou te zien! Super mooi geworden!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Jenine. Fijn dat het freubelen nog zo goed gaat en dat je moeder af en toe naar boven wil rennen om dingen te halen. Het is weer een supermooie creatie! En ik kan me heel goed voorstellen dat je dan terug zou willen naar de dag van je ongeluk. Helaas is net niet mogelijk en ik las je verhaal op FB. Sjonge wat is het toch een gezoek naar de oorzaak. Ik hoop zo dat men er achter komt wat de oorzaak is van al je chronische aandoeningen! Ik denk aan je!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is weer schitterend Jenine! Mede dankzij de hulptroepen heb je dit toch maar weer mooi voor elkaar gebokst! Prachtige details weer.... een lust voor het oog.
  Sterkte met je revalidatie!
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful design and wonderful arrangement of flowers and other deco. The papers are looking great too.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX