vrijdag 7 april 2017

Funny's Haken - Bear Emily

Zoals ik in mijn vorige blogpost al vermelde ben ik druk aan het haken. 1 van de projecten die ik ook alweer een tijdje geleden heb afgerond is deze super leuke Funny's Haken - Bear Emily. Is ze niet súper cute?


Deze pakketten zijn echt zo ideaal, want alles zit er compleet in. Haakgaren, accessoires, vulling & de beschrijving. Het enigste wat je zelf toe hoeft te voegen is een haaknaald nummer 3.

Deze pakketjes zijn ook erg leuk om zomers achter het huis te haken, of om als cadeau te geven aan iemand ipv bijvoorbeeld een bos bloemen :-) Ik heb er in ieder geval weer ontzettend veel plezier aan beleefd om te haken. Bear Emily houdt inmiddels trouw de wacht in de etalage van HobbyVision.

Ik wens jullie allemaal nog weer een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Haakpakket Funny - Bear Emily Clover - Amour Haaknaald - 3.0 mm

4 opmerkingen:

 1. Hoe schattig !! wat een dotje van een beertje . Super leuk Jenine .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gehaakt en zo'n schattig beertje!! Fijn dat het haken gewoon lukt, Jenine!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap! Toevallig noemt mijn dochter ook Emily, dus vind ik het beertje dubbel zo schattig ;-)
  Fijn weekend, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. But this is a sweet teddy bear. Very beautifully worked and the clothes looks beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX