dinsdag 19 januari 2016

MDF 3luik - Love & Home

Bij de nieuwe Love & Home lijn van Studio Light zitten ook weer 2 leuke MDF projecten: een 3luik en een vogelhuisje.
Ik ben begonnen met het 3luik, wat een leuk model weer.


Al het achtergrondpapier en de plaatjes zitten allemaal in dit setje. het enigste wat ik zelf heb toegevoegd is wat jute touw om de luikjes aan elkaar te verbinden wat achtergrondstempels om de designpapieren lichtjes te bestempelen, een taartrandje en 1 gestansd klimopblaadje.Ik heb de randen van het designpapier lichtjes bewerkt met Distress Inkt Brushed Corduroy.
De plaatjes heb ik met foamtape opgeplakt zodat je iets meer diepte in je project krijgt.


Het klimoptakje is een stans van Creative Expression.

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Annie en Diny hadden dit project ook uitgewerkt voor de Studio Light Workshopdag van afgelopen zaterdag. Wat was het weer gezellig!!

Annie en Diny lieten zien hoe je het papier het beste met Mod Podge op het MDF kan plakken. Ook als extraatje lieten ze zien hoe je zelf mooie embellishments kan maken met de Mod Melts icm de Mod Molds. Dat was wel echt een hit zaterdag :) En zo was er ook gelijk een leuk leerzaam item in deze workshop.

Hier wat foto's van de workshopdag:


Het was weer een zeer geslaagde dag.... 
We gaan nu eerst even ons 10jarig jubileumfeestje uitwerken wat wij op zaterdag 13 februari gaan vieren, maar daarna gaan wij weer volle bak bezig voor de volgende workshopdagen.

Wat het exact wordt maken wij binnenkort bekend, de datums zijn 30 april en 28 mei. Blokkeer deze vast in je agenda.

Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag. Bedankt voor jullie bezoekje en de leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


De gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


MDF Pakket incl papier - Studio Light - Drieluik Love Home ModPodge - Matte - 236ml Hobbyjournaal - Foam tape - 2mm Stansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy Klosje jute touw 25 gr.

1 opmerking:

  1. dank je Jenine, voor de gezellige en leervolle dag. Elke keer als ik langs mijn drieluikje loop komt er weer een dikke smile op mijn gezicht. De jouwe is ook prachtig geworden. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX