zaterdag 23 januari 2016

Dutch Doobadoo - Envelop Love&Home

Vandaag laat ik jullie een cadeau envelopje zien. Hiervoor heb ik de Envelop Art mal Scallop 470.713.018 van Dutch Doobadoo gebruikt. In envelop heb ik een klein kaartje gestopt.


Voor deze envelop heb ik de prachtige Love & Home lijn van Studio Light gebruikt. Om het envelopje te laten sluiten heb ik kleine magneetjes gebruikt.


Dutch Doobadoo - Dutch Envelop Art - Scallop rechthoekig Magneetjes - Basic GreyOp de flap van de envelop heb ik een strik van organza geplakt met daartussen wat parelsnoer en erop een paar kleine roosjes. De takjes zijn gemaakt met de Trailing Ivy stans van Creative Expressions.Aan de binnenkant van de flap heb ik een kleine label met tekst geplakt. Voor de tekst heb ik de Doodle/alfabet stempel STAMPLH127 van Studio Light gebruikt. Ook zie je langs de rand van de envelop nog wat Doodle randjes.

Achter de label met tekst heb ik de Cut-ies stans Spring Swirl gebruikt.


Voor het kaartje binnen in de envelop heb ik het stap voor stap vel STAPLH1359 gebruikt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl


Stap voor stap vel - Studio Light - Love & Home STAPLH1359 Clearstamp - Studio Light - Love & Home STAMPLH127 Scrapvel - Studio Light - Love & Home SCRAPLH03 Scrapvel - Studio Light - Love & Home SCRAPLH02 Stansvel A4 - Studio Light - Love & Home EASYLH506 Stansvel A4 - Studio Light - Love & Home EASYLH510 Stansmal Kippers Hobby - CUT-TIES - Spring SwirlStansmal Creative Expressions - Craft Dies - Trailing Ivy Clearstamp Crealies - Bits & Pieces - No 07 Thin Mosaic  1 opmerking:

  1. Wat een prachtig envelopje en kaartje .
    Super mooie spulletjes heb je gebruikt weer een toppertje .
    Wie is er bijna jarig ..... valt deze op je mat dan kan je dag niet meer stuk :)
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX