dinsdag 24 juni 2014

Gears cirkel - Early for your next Birthday

Na al het Mixed Media spektakel is het nu weer tijd voor een gewone kaart. Ik moet namelijk nog wel een paar voorbeelden hebben voor mn demotafel a.s. zaterdag. Dan verzorg ik weer een demo in onze winkel. Komen jullie ook gezellig langs? Onderstaande kaart kan je dan ook in het echt bekijken.


De basis van de kaart is designpapier van Studio Light - BASISIN161. Daarop een Postcard gestempeld met de Noor! Design stempel 6410/0031, deze uitgeknipt en iets "rommelig" opgeplakt.

Daarop wat ribbelkarton geplakt.

Het vintageplaatje STAPIN1316 van Studio Light heb ik met 2mm foamtape opgeplakt waardoor deze hoger ligt. Achter het plaatje heb ik de nieuwe Gears cirkel 6002/0367 verwerkt, is hij niet ontzettend gaaf?

Verder voor de decoratie van de kaart heb ik nog wat jute touw gebruikt, wat brads, filmstrip ribbone en een Kraft label van Dutch Doobadoo.Hier zie je alleen de Gears. Ik heb deze uit Kraft cardstock gestansd, dan is hij lekker stevig. Ik heb met een dauber Versamark inkt aangebracht op het Kraft en daarna Fran-táge Black erop gestrooid en dit verhit.

In het potje Fran-táge Black zitten dus al deze kleuren (Zwart, goud & zilver). De Fran-táge ligt ook iets dikker op het papier.


Komen jullie hem zaterdag in het echt bekijken? Er is deze dag ook van alles te doen in het centrum van Rijssen. Misschien een leuke tip voor een dagje uit?


Ik wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.
Bedankt voor jullie bezoekje en de super leuke reacties die jullie steeds achterlaten.


Liefs Jenine xXx


PRE-ORDER Juni - Cutting & Embossing stencil - Gears cirkel Clear Stams - Sending Messages - Postcard Label Art - A4 - Woord labelsStudio Light - Industrieel - Basisvel A4 BASISIN161 Studio Light - Industrieel - Stappenvel A4 - STAPIN1316 Stampendous Fran-táge - Embossing Enamel - BlackVersaMark Watermark Stamp Pad

2 opmerkingen:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX