woensdag 25 juni 2014

Dutch Doobadoo - MDF schort


Vandaag laat ik jullie het MDF schort 460.440.060 van Dutch Doobadoo zien die eind deze week / begin volgende week in de winkels ligt.
Er zitten er 4 in een verpakking, ik heb voor deze creatie maar 1 schort gebruikt.


Ik ben begonnen om het schort eerst in te smeren met ModPodge, daarna heb ik er PaperPatch PATCHSL01 van Studio Light op gedaan. Daarna weer een laag ModPodge om af te lakken.
Met de Nestabilities heb ik uit Kraft een geschulpte cirkel gestanst en uit Jeans Medium 400.903.008 een gladde cirkel. Dit Jeans heb ik op de Kraft cirkel gestreken met mijn strijkijzer. Zo zit het muurvast.
Daarna van de bovenkant een klein stuk afgesneden.

Langs de buitenkant (bovenkant niet) heb ik 2mm foamtape geplakt zodat je er een pocket van krijgt.


In dat pocket kan je nog wat labels stoppen. Ik heb de labels versiert met wat kleine taartrandjes, een paperclip van Maya Road en een Kraft label van Dutch Doobadoo.Onderaan heb ik nog wat bloemen gemaakt van PaperPatch met de Noor! Design Floral Flourishes 6002/0158. Achter de roosjes nog de nieuwe Vintage Borders swirl 6002/0359 gebruikt en de nieuwe blaadjes 6002/0331 die sinds vandaag in de winkels liggen.

De label Genuine homemade 130501/1020 is gestempeld met StaZon Nautical Blue.


Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.

Liefs Jenine xXx
PRE-ORDER Juli - Dutch MDF Art - Mini album schort Fabric Art - Jeans Medium Cutting & Embossing stencil - Vintage Borders - Swirl Cutting & Embossing stencil - Blad 1 Cutting mal - Floral Flourishes - Bloem 3 (4st) Studio Light - Vintage Line - Paper Patch (Decoupage) - Design 1 Clearstamp CraftEmotions - Fifties Kitchen - A6 Labels

1 opmerking:

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX