dinsdag 19 mei 2020

Ingekleurde roos met Daniel Smith Watercolors

Vandaag wil ik jullie een ingekleurde roos laten zien. Momenteel ben ik heel erg bezig met het inkleuren, ik wil mij hierin graag een beetje verbeteren. En ook de Watercolors iets beter onder de knie gaan krijgen.

Ik ben aan het oefenen gegaan met de mooie stempel van Studio Light, deze heb ik op A4 formaat gestempeld, dit is namelijk een iets grotere stempel. Het eindresultaat is niet perfect, maar ik vond hem toch wel mooi genoeg om hem tijdelijk in een mooie lijstje te stoppen. Ik ga dit lijstje elke keer verwisselen met een nieuwe ingekleurde afbeelding.Ik heb hiervoor het Florence Watercolor Smooth 200 grams Intense White gebruikt. Ik vind het zelf wel erg mooi om echt wit aquarelpapier te gebruiken. Daarna heb ik met de Inkon3 - Fade Out No-line inkt gestempeld. Dit is speciale inkt die een hele lichte afdruk geeft en die ook de watercolors langs de randen een beetje oppakt waardoor je een super gaaf effect krijgt. Je hebt nu niet de harde lijnen van het stempelen, het lijkt net alsof je dit zelf helemaal geschilderd hebt.

Ik heb deze keer gewerkt met de nieuwe Dots kaarten van Daniel Smith. Ik ben zelf al ruim een jaar enorme fan van Daniel Smith watercolors, maar deze Dots kaarten zijn ideaal om te testen. Dit is namelijk wel een prijzige aquarelverf.

Ik heb beide sets gebruikt, zowel de Mineral Marvels als de Confetti.

Het is jammer genoeg op de foto niet zo goed te zien, maar in deze verf zit bij sommige kleuren ook echt een hele mooie glinstering. Zo heb ik in de blaadjes van de roos wat accenten gemaakt met de kleur Bronzite Genuine uit het Mineral Marverls set. Hierdoor gaan de blaadjes net wat meer leven.

Ik heb de volgende kleuren gebruikt:

Roos:
Rhodonite Genuine (Confetti)
Quinacridone Lilac (Confetti)
Quinacridone Rose (Confetti)
Bronzite Genuine (Mineral Marvels)

Blaadjes:
Jadeite Genuine (Confetti)
Green Apatite Genuine (Mineral Marvels)
Serpentine Genuine (Mineral Marvels)
Kingman Green Turquoise (Mineral Marvels)
Tiger's Eye Genuine (Mineral Marverls)

Ik heb voor de blaadjes dus allerlei verschillende kleuren door elkaar heen gebruikt, hiermee krijg je het mooiste resultaat.

Voor de achtergrond heb ik de kleur Lapis Lazuli Genuine gebruikt en deze vermengt met veel water. Als finishing touch heb ik nog her en der wat spetters gemaakt.


Deze staat nu eventjes te pronken achter een lijstje in mijn woonkamer tot het moment dat ik weer en grote afbeelding op A4 formaat klaar heb waar ik tevreden over ben ;-) 


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Daniel Smith - Watercolor Dots Card Sets - Mineral Marvels Daniel Smith - Watercolor Dots Card Sets - Confetti Derwent - Waterbrush - Small / Fine Faber Castell - Clic & Go - Waterbakje Blauw Florence - Aquarelpapier Smooth 200g - Intense White - A4 - (x12)Studio Light - Clearstamp Essentials - STAMPSL428 Inkon3 - Fadeout No Line Coloring - Detail Ink 

7 opmerkingen:

 1. Buy USA Facebook Accounts

  Buy Twitter followers from real accounts that engage with likes, retweets, and more. 500% Money-Back Guarantee. We offer 24/7 phone support. Find the best Twitter Follower Suppliers out there. From the best service to best customer support, and above all, avoid getting ripped off!

  Please visit our service link: Buy Facebook Accounts

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Buy Facebook Reviews

  Buy Facebook 5 Star Reviews and Make Your Brand Shine with A Quick Glance. Buy Facebook 5 Star Reviews. With purchasing Facebook ratings plus reviews.

  Please visit our service link: Buy Facebook Reviews

  BeantwoordenVerwijderen
 3. شركة فرسان القصيم تقدم لكم أفضل خدمات التنظيف والتعقيم وإبادة الحشرات بأحدث المعدات وادوات التنظيف وبأفضل العمالة المدربة والتي تقضي على البقع والاوساخ بكل حرفية وبطرق فعالة جدا وماكينات والات متطورة وتم استيرادها للتقديم الخدمة على أعلى مستوى.

  شركة تنظيف بعنيزة

  شركة تنظيف مجالس بعنيزة

  شركة مكافحة حشرات بعنيزة

  شركة نقل عفش بعنيزة

  شركة كشف تسربات المياه بعنيزة

  شركة تنظيف فلل بعنيزة

  شركة تنظيف خزانات بعنيزة

  شركة رش مبيدات بعنيزة

  شركة تسليك مجاري بعنيزة

  شركة عزل أسطح بعنيزة

  BeantwoordenVerwijderen
 4. تعتبر شركة فرسان القصيم لخدمات النظافة ونقل الاثاث من اشهر شركات التنظيف لانها تقدم الجديد في عالم التنظيف المنزلى وتستخدم شركة فرسان القصيم  احدث معدات التنظيف لكى تضمن لك انك تحصل على اعلى مستوى من النظافة ، ولان شركتنا هى افضل شركة تنظيف نريد دائما ان نحصل على ثقتك ورضاك .
  شركة تنظيف بالبكرية

  شركة تنظيف مجالس بالبكرية

  شركة نقل عفش بالبكرية

  شركة كشف تسربات المياة بالبكرية

  شركة تنظيف فلل بالبكرية

  شركة تنظيف خزانات بالبكرية

  شركة تسليك مجاري بالبكرية

  شركة عزل اسطح بالبكرية

  شركة نقل عفش بالبدائع

  شركة كشف تسربات المياة بالبدائع<br /

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for visiting my blog and the lovely comments you left for me!!
Hugs, Jenine xX